BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Acer 2-in-1 laptop Spin 3 SP313-51N-58LR (Intel® Core i5-1135G7) / 2 in 1 laptop reviews.

De Acer Spin 3 SP313-51N-58LR is de ideale laptop voor school, werk of om je favoriete serie te streamen. Het handige omklapbare scherm met een kijkhoek van 170 graden maakt het mogelijk om je scherm te delen met familie, vrienden of collega’s. Het 13,3-inch multi-touchscreen heeft bovendien een batterij die tot 12 uur mee gaat en een minimale rand voor meer schermruimte. Daarnaast maakt het scherm gebruik van een In-Plane Switching, dit betekent dat je de breedst mogelijke kijkhoek hebt en de kleuren niet veranderen als je verplaatst.
Krachtig en snel
De laptop beschikt over Intel® Core i5-1135G7 processor met een processorsnelheid van 2.4 GHz en een geintergreerde Intel® Iris Xe Graphics grafische kaart. Daarnaast heeft de laptop een werkgeheugen van 16 GB LPDDR4X en een SSD opslagruimte van 512 GB. Dit zorgt voor snelheid, soepele overgangen en de mogelijkheid om te navigeren tussen verschillende programma’s.
Gemakkelijk mee te nemen
De Spin 3 heeft een dikte van slechts 15,9 mm, een gewicht van maar 1,5 kg en een batterij die tot 12 uur mee gaat. Dit maakt het een ideale laptop om onderweg mee te nemen. Dankzij het verlichte LED toetsenbord kun je zelfs in donkere ruimtes onderweg nog doorwerken!
Bedien het touchscreen zoals jij dat wilt
Het multi-touchscreen kun je met zowel je vingers als een Active Stylus pen bedienen. Deze pen geeft een realistisch gevoel als dat van pen op papier. Je gebruikt de pen voor bijvoorbeeld tekenen of schrijven.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE