BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Acer laptop EXTENSA 15 EX215-53G-30V4 / Windows laptop reviews.

De Acer Extensa 15 EX215-53G-30V4 laptop is ontworpen voor zakelijke gebruikers die optimale rekenkracht en functionaliteit nodig hebben. De laptop biedt alle benodigde functies voor een comfortabele werkdag. Deze dunne, lichte laptops met een groot scherm van 15,6 inch biedt uitstekende productiviteit en een scala aan essentiële zakelijke functies.
Krachtig en productief
De Extensa 15 is een uitstekende zakenpartner. De combinatie van de nieuwste 10e generatie Intel® Core™ i3-1005G1 processor en NVIDIA® GeForce® MX330 met 2 GB GDDR5 VRAM, 8 GB upgradebaar DDR4-geheugen en een precisietouchpad zorgt ervoor dat je laptop al je werk en entertainment aankan.
Verbluffende beeldkwaliteit
Dankzij het verbluffende 15,6-inch FHD-scherm met smalle rand profiteer je van een nog groter schermoppervlak. Bovendien is het voorzien van Acer BlueLightShield, dat je ogen beschermt tegen schadelijk blauw licht.
Eenvoudige vormgeving
Het praktische ontwerp is nog dunner, zodat je je laptop eenvoudig overal mee naartoe neemt.
Genoeg storage
Dankzij de NVMe PCIe SSD van 512 GB heb je voldoende opslagruimte voor al je media en nog veel meer.
Betere videoconferenties
Je beschikt over een scala aan connectiviteitsopties, zodat je altijd toegang hebt tot de meest actuele informatie. Dual band WiFi 5 (802.11ac) zorgt voor snel internet. De camera en microfoons van deze laptop zijn bovendien geoptimaliseerd voor betere videogesprekken.
Genoeg poorten voor al je behoeften
Profiteer van de flexibele connectiviteitsopties in de vorm van drie USB type A-poorten, waaronder twee USB 3.2 Gen 1 en één USB 2.0. Via de HDMI-poort kun je bovendien een extern beeldscherm aansluiten.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE