BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Acer laptop Swift 1 SF114-33-C1XE / Windows laptop reviews.

Acer Swift 1 SF114-33-C1XE
Werk snel en efficiënt of ontspan en geniet van de Intel® Celeron® N4020 Processor en de levendige kleuren van het 14-inch beeldscherm met smalle rand. Dankzij de slanke behuizing en de lange batterijduur van 16 uur laat dit apparaat je nooit in de steek, waar je ook naartoe gaat.
Sterk, licht en dun
Deze laptop staat altijd en overal voor je klaar, en bovendien kun je een kleur kiezen die precies bij je past. Met slechts 1,3 kg en 14,95 mm neem je deze laptop op elk avontuur mee.
Scherper, helderder beeld
Oogstrelende kleuren en details brengen beelden tot leven. Door het gebruik van een smalle rand met een screen-to-body ratio van 84% zien gebruikers meer van het 14-inch FHD IPS-scherm. Dankzij Acer ExaColor™ en BluelightShield™ worden je ogen minder snel moe en lijken de kleuren nog helderder.
Batterijduur van 16 uur
Je wilt je er onderweg geen zorgen over hoeven maken dat je laptop niet meer naar verwachting presteert. De Swift 1 heeft alle energie die nodig is voor een hele dag werk en entertainment. Als de batterij bijna leeg is, kun je met de functie Snel opladen na slechts 30 minuten opladen weer tot wel 4 uur vooruit.
Optimale connectiviteit
Maak snel verbinding met draadloze netwerken met de nieuwste technologie via dual-band 2×2 Intel® Wi-Fi 6 (GIG+). Profiteer bovendien van de verschillende poorten zoals USB-C™ en USB3.2 Gen 1 voor snelle gegevensoverdracht.
Intel® Wi-Fi 61
Intel® Wi-Fi 61 (802.11ax) biedt een van de hoogste Wi-Fi-snelheden die beschikbaar zijn om je altijd een razendsnelle verbinding te geven.
2×2 MU-MIMO
Dankzij MU-MIMO kun je meerdere draadloze apparaten tegelijkertijd gebruiken met hogere snelheden. Het is drie keer sneller dan single-user MIMO.
USB-C™
Supersnelle gegevensoverdracht, videostreaming en het opladen van de batterij – 10 keer sneller dan USB 2.0.
Geïntegreerde vingerafdruklezer
Met de geïntegreerde vingerafdruklezer kan Windows Hello snel en veilig je identiteit controleren zonder wachtwoord.
Wake On Voice (WoV)
Activeer en raadpleeg Windows 10 ook wanneer het scherm is uitgeschakeld. Interactie met Cortana in de modus Moderne stand-by.
Cortana
Met de intelligente digitale persoonlijke assistent van Microsoft mis je geen enkele deadline of vergadering. Bovendien is synchronisatie met meerdere apparaten mogelijk.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE