BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Acer laptop Swift 5 SF514-55T-79TD / Windows laptop reviews.

Acer Swift 5 SF514-55T-79TD. Ontdek het nieuwe fenomenaal
Tegenwoordig heb je een ander soort laptop nodig, met volledig antimicrobiële oplossingen zoals deze behuizing en het touchscreen van antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass. De laptop weegt rond de 1 kg, is 14,951 mm dun en heeft een touchscreen met een ongelooflijke screen-to-body ratio van 90%. Bovendien is hij uitgerust met de nieuwste 11e generatie Intel® Core™ i7-1165G7 processor en een batterij die tot wel 17 uur meegaat.
Licht. Modern. Slank
Deze krachtige notebook heeft een behuizing van hoogwaardig magnesium-lithium en magnesium-aluminium, waardoor hij maar rond de 1 kg weegt en verbluffend dun is: 14,951 mm. Hij is ook nog verkrijgbaar in meerdere kleuren, zoals Mist Green en Safari Gold, dus je kunt een look kiezen die perfect bij je stijl past.
Antimicrobiële oplossing
Een door de BPR en EPA goedgekeurd antimicrobieel middel met zilverionen in de coating op de behuizing, het toetsenbord, het scharnier, de vingerafdruklezer en zelfs de labels laten consequent een vermindering zien van [3 log5 (>99,9%)4] van een groot aantal soorten bacteriën volgens testprotocollen JIS Z 2801 en ISO 22196. De rubberen voetjes zijn eveneens gemaakt van antimicrobieel materiaal op basis van zilverionen.
Sterk, kleurrijk glas
Het 14-inch Full HD IPS-scherm is ook een touchscreen met zeer duurzaam antimicrobieel Corning® Gorilla® Glass. Met een helderheid van 340 nit en een kleurengamma van 100% sRGB zijn de kleuren levendig. De schermruimte is royaal dankzij het design met smalle rand, wat bovendien zorgt voor een indrukwekkende screen-to-body ratio van 90%.
Een stille kracht
Optimaliseer elke taak met de nieuwste 11e generatie Intel® Core™ processor en een 1 TB supersnelle PCIe SSD-opslag. Dankzij de verschillende koelingsmodi, die je bedient via de snelkoppeling Fn + F, kun je het geluid van de laptop eenvoudig afstemmen op de omgeving waar je werkt. De prestaties worden nog verder verbeterd dankzij de dubbele koelbuizen en het scharnier, dat het apparaat optilt wanneer het scherm opengeklapt.
De hele dag batterij
Als je de hele dag onderweg bent, heb je een flinke batterij nodig. Bij 56 Wh gaat de batterij tot wel 17 uur mee. In noodgevallen kan de batterij ook snel worden opgeladen: na 30 minuten laden kun je weer 4 uur verder.
Volledige connectiviteit
Maak snel verbinding met draadloze netwerken met de nieuwste technologie via dual-band Intel® Wi-Fi 6 (GIG+) en Bluetooth 5.0. Profiteer bovendien van de verschillende poorten zoals USB-C™, Thunderbolt 41 en USB3.2 Gen 2 voor snelle gegevensoverdracht en voeding.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE