BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de AEG inductie kookplaat IKB64431XB / Inbouw inductie kookplaat reviews.

Met de AEG inductie kookplaat IKB64431XB ervaar je meer flexibiliteit tijdens het koken. De kookplaat beschikt over vele nieuwe technologieën die het koken een stuk makkelijker en leuker maken. Het moderne design van de AEG inductie kookplaat IKB64431XB zorgt ervoor dat hij in iedere keuken goed staat. De kookplaat is glad, waardoor je hem in een handomdraai weer schoon en klaar voor het volgende gebruik hebt. 
Het nieuwe koken
De kookplaat van AEG heeft een Hob2Hood-verbindingssysteem waarmee het op afstand met afzuigkappen van Hob2Hood-verbindingssysteem kan communiceren. Zo gaat de afzuigkap direct aan als je begint te koken en heb je meteen licht. Etensgeuren krijgen de kans niet om je woning in te trekken. De Maxi Sense kookplaat van AEG zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt over je pannen. Omdat de kookzones automatisch aan het kookgerei worden aangepast, gaat er geen warmte verloren en kook je efficiënt. Met de digitale schuifregelaar zet je eenvoudig de temperatuur op de juiste stand. Heb je haast en wil je het eten snel klaar hebben? De boost-functie zorgt voor een intensere en snellere verhitting waardoor je pan binnen no-time aan de kook is. 
Voordelen van de AEG inductie kookplaat IKB64431XB
Veilig koken op inductie
Verbinding tussen kookplaat en afzuigkap
Flexibele kookzones
Boost-functie voor snelle verhitting
Digitale schuifregelaar
Eenvoudig schoon te maken
Modern design
Veilig en makkelijk eten bereiden
Koken op inductie is een stuk veiliger dan koken op andere kookplaten. De kookplaat zelf wordt niet heet, de warmte gaat rechtstreeks naar de pan. Voorverwarmen is dan ook niet nodig. Een grote braadslede opwarmen of juist vier verschillende pannen tegelijk op de kookplaat zetten? Met de AEG inductie kookplaat IKB64431XB kan het allemaal. Je bedekt het centrale punt dat weergegeven wordt met een stip en de warmte past zich vanzelf aan de afmeting van je pannen aan. Omdat je bijna iedere dag wel in de keuken staat, is het belangrijk te investeren in een goede kookplaat. Met de AEG inductie kookplaat IKB64431XB sta je dag na dag weer met veel plezier in de keuken.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE