BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de AEG koelkast RTB81421AW / Tafelmodel koelkast reviews.

Klein formaat, grote inhoud
De AEG RTB81421AW is een witte vrijstaande koelkast die weinig ruimte in beslag neemt. Ondanks dat hij maar 85 centimeter hoog en nog geen 60 centimeter breed is, beschikt hij over een netto inhoud van 134 liter. Het koelgedeelte is voorzien van drie stevige glazen plateaus en een grote groente- en fruitlade. De deur van deze koelkast is zowel links- als rechtsdraaiend te monteren. Aan de binnenzijde van deze deur bevinden zich drie doorzichtige compartimenten waarin je onder meer grote flessen, blikjes en potjes kwijt kunt. Aan de bovenzijde van de RTB81421AW vind je een handig viersterrenvriesvak met een netto inhoud van achttien liter.
Energiezuinige en stille koelkast met viersterrenvriesvak
Door zijn lage energieverbruik en minimale geluidsproductie is de AEG RTB81421AW zeer geschikt voor gebruik in kleinere ruimtes:
Het energielabel F geeft aan dat deze koelkast van AEG efficiënt met energie omgaat. Daarvoor zorgt ook de duurzame ledverlichting in het koelgedeelte, die aanzienlijk energiezuiniger is dan conventionele koelkastverlichting.
Geschikt om verse producten in te vriezen: alleen een viersterrenvriesvak is koud genoeg om versbereide producten in te kunnen vriezen. Met het vriesvak van de AEG RTB81421AW kun je dus niet alleen diepvriesproducten, maar ook zelfbereide maaltijden probleemloos langere tijd bewaren.
Nauwelijks hoorbaar: de AEG RTB81421AW is zeer stil, want het geluid dat hij produceert komt niet boven 40 decibel uit. Daardoor is deze compacte vrijstaande koelkast zeer geschikt voor gebruik op studentenkamers en in caravans.
Minder schoonmaaktijd: doordat het koelgedeelte zichzelf automatisch ontdooit heb je vrijwel geen last van ijsvorming. Dat zorgt niet alleen voor een langere levensduur, maar scheelt ook aanzienlijk in je energiekosten. Bovendien ben je veel minder tijd kwijt aan het schoonmaken van je koelkast.
De stille, compacte en onderhoudsarme AEG RTB81421AW is een handige vrijstaande koelkast met een verrassend grote inhoud en een laag energieverbruik.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE