BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de AEG LowFrost koelvriescombinatie (inbouw) SCE818E3LC / Inbouw koel-vriescombinatie reviews.

De AEG SCE818E3LC koel-vriescombinatie met LowFrost, TouchControl en SoftClosing is een koelkast geschikt voor de hele familie. Er is voldoende plek om al jouw boodschappentassen kwijt te kunnen. De koelkast heeft 3 plateaus, 1 FlexiShelf en twee groentelades. De plateau’s zijn gemaakt van veiligheidsglas met een metallic afwerking voor een robuuste uitstraling.
Automatische temperatuurregeling met ColdSense
Elke keer dat de deur van de koelkast wordt geopend en gesloten, reageren de koudesensoren om de binnentemperatuur weer op het normale peil te brengen. Zo worden favoriete producten beschermd tegen plotselinge temperatuurschommelingen.
Koel-vriescombinatie
Deze inbouwkoelkast beschikt ook over een vriezer. Met een netto inhoud van 72 liter heeft dit vriesvak genoeg ruimte om jouw favoriete snacks te bewaren. De frostmatic-functie zorgt er voor dat de producten snel invriezen, zodat de belangrijkste vitamines bewaard blijven. Na het snelle invriezen keert de vriezer automatisch terug naar de normale stand.
Soepel en geruisloos sluiten
Nauwkeurig en soepel sluitende deurscharnieren sluiten de deuren op een prettige, veilige en geruisloze manier en helpen te voorkomen dat de deuren van de koelkast per ongeluk opengaan. Dit kan leiden tot voedsel- en energieverspilling.
Bediening met één vingerafdruk
Neem volledige controle over elke koelkastfunctie met de elektronische aanraakbediening. Het paneel en display bieden moeiteloos toegang tot de temperatuurregeling en de algemene instellingen.
 
Ben je op zoek naar een koel-vriescombinatie met verschillende mogelijkheden om jouw favoriete voedsel op te bergen? Deze inbouw AEG SCE818E3LC LowFrost koel-vriescombinatie wordt ook nog eens geleverd met 10 jaar garantie (bekijk de garantievoorwaarden voor meer informatie).

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE