BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de AEG luchtreiniger AX31-201GY / Luchtreiniger reviews.

De AX31-201GY luchtreiniger van AEG haalt stof uit de lucht en zorgt voor filtratie van de lucht. Het stijlvolle en subtiele model past in elke (woon)kamer. Daarnaast verplaatst je hem gemakkelijk dankzij een gewicht van slechts 2,5 kg. Het apparaat is geschikt voor ruimtes tot 40m². De luchtreiniger haalt stof, bacteriën, virussen, huidschilfers van huisdieren, alle soorten pollen, schimmelsporen, organische stoffen en huishoudelijke geuren uit de lucht.
Efficiënte filtratie
De AEG is uitgerust met een meerlaagsfilter dat fijnstof, geuren en schadelijke stoffen in de lucht verwijdert en twee vervangingsmeldingen geeft. De levensduur van het filter is maximaal 12 maanden op basis van een gebruiksduur van 8 uur per dag.
Weinig geluid
Met een geluidsniveau van slechts 25 dB(A) in slaapstand zul je bijna niet doorhebben dat de luchtreiniger in de kamer staat. Ideaal voor in de slaapkamer! Mocht je hem op de maximale snelheid aanzetten dan is het geluidsniveau 50 dB(A).
Makkelijk te bedienen
De luchtreiniger beschikt over drie verschillende standen. Door middel van vier kleuren wordt de luchtkwaliteit aangegeven, van rood tot groen. Dit zie je via het intuïtieve bedieningspaneel op de bovenkant van de luchtreiniger. Dankzij de ingebouwde lasersensoren verandert de AX3 automatisch naar de juiste stand voor een efficiënte filtratie.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE