BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de AEG stofzuiger VX6-2-CR-A / Stofzuiger met zak reviews.

AEG stofzuiger VX6-2-CR-A
Deze stofzuiger zorgt voor een perfect stofvrije omgeving, of dit nu om tapijt gaat of om een harde vloer. De stofzuiger is energiezuinig, gemakkelijk in gebruik en kan, dankzij de 360 Motion Technology, gemakkelijk om de meubels heen manoeuvreren.
 
Eenvoudiger stofzuigen dankzij handige functies
De zwenkwielen onder het apparaat, ook wel de 360 Motion Technology genoemd, zorgen ervoor dat de stofzuiger heel gemakkelijk om meubels heen kan manoeuvreren. Dankzij deze innovatieve uitkomst wordt het stofzuigen nog gemakkelijker. De accessoires die bij het apparaat geleverd worden, maken het stofzuigen nog eenvoudiger. Het apparaat wordt namelijk geleverd met drie verschillende zuigmonden, waarvan één zuigmond geschikt is voor kieren en er één zuigmond is voor meubels. De derde zuigmond heeft een turbo zuigkracht en is daardoor erg geschikt om haren te verwijderen. De parkeer- en opberghulp maken het mogelijk om de stofzuiger zowel horizontaal als verticaal op te bergen of te parkeren.
Andere productspecificaties
Het apparaat is voorzien van een stofzuigerzak waar al het stof en ander vuil in opgeslagen wordt. De 180 graden Access-deksel geeft je genoeg vrijheid om goed bij de zak te komen, waardoor het vervangen van de zak een snelle en moeiteloze handeling is. Het snoer van zes meter geeft voldoende mogelijkheden om altijd een stopcontact in de buurt te hebben en de zachte wielen zorgen ervoor dat er geen beschadigingen aan de vloer kunnen ontstaan. De energiezuinigheid, drie zuigmonden en zwenkwielen maken van deze stofzuiger een zeer geschikt hulpmiddel in de huishouding. Al met al hebben de ontwerpers van AEG ook deze keer weer een stofzuiger ontworpen voor iedereen die graag moeiteloos zijn of haar woning stofvrij wil maken.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE