BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Alecto weerstation WS-1850 / Weerstation reviews.

De WS-1850 is een weerstation met draadloze buitensensor. Deze buitensensor meet verschillende data en geeft deze draadloos door aan de indoorunit. Op het prachtige kleurenscherm zie je in één oogopslag de binnentemperatuur, de buitentemperatuur en de luchtvochtigheid van binnen en buiten. Tevens meet dit weerstation de luchtdruk. Op basis van al deze weerdata maakt de WS-1850 een weersvoorspelling, die hij op een geanimeerde manier weergeeft in het scherm. Je kunt er zelf voor kiezen wat de beste plek is voor de weersensor en het weerstation, want met een bereik van 100 meter is een goede verbinding verzekerd. 
Een perfect ontwerp
De WS-1850 is niet alleen heel veelzijdig, hij ziet er ook nog eens prachtig uit. Het grote kleurenscherm geeft een haarscherp beeld, waarin de animaties van de weersvoorspelling helemaal tot hun recht komen. De klok in dit weerstation is radiogestuurd. Dat betekent dat hij via radiogolven gesynchroniseerd wordt met een atoomklok en dus altijd exact de juiste tijdsweergave heeft.
Het weerstation sluit je met een meegeleverde adapter aan op het lichtnet; de buitensensor werkt op batterijen. Het verbruik van de buitensensor is laag, dus de batterijen hoeven niet vaak te worden vervangen. Maar als het toch bijna zover is, dan kun je dat zien op het scherm van je WS-1850 weerstation met draadloze buitensensor. 
Alle kenmerken van de WS-1850 opgesomd:
Komt met een draadloze buitensensor
Heeft een radiogestuurde klok (RCC)
Het bereik van de draadloze buitensensor is tot 100 meter
Het kleurenscherm geeft een geanimeerde weersvoorspelling
Meet zowel de binnen- en buitentemperatuur als de binnen- en buitenluchtvochtigheid 
Een draadloos weerstation … van Alecto!
Al meer dan veertig jaar levert Alecto goede en betaalbare consumentenproducten, ontwikkeld in Nederland. Deze worden gekenmerkt door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, het zeer complete aanbod en het feit dat de eigen Research & Development faciliteiten in ’s-Hertogenbosch gevestigd zijn, net als de servicedienst.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE