BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Aoc monitor G2790PX / Gaming monitor reviews.

Ongelooflijke specs: 144 Hz, 1 ms GtG en FreeSync voor de vloeiendste game ervaring op een gestroomlijnd en praktisch 27″ display: ontwerp zonder frame aan 3 zijden, geschikt voor multi-setups, ergonomische standaard en USB hub.
Shadow Control
Haal de strijd uit de schaduw met AOC Shadow Control! Laat in een handomdraai donkere plekken oplichten of wegzinken in het duister, zonder grote gevolgen voor de rest van de weergave.
1ms pixelresponstijd
Een pixelresponstijd van 1 ms GTG betekent snelheid zonder vegen op het scherm en geeft een verbeterde gaming-ervaring. Snel bewegende actie en dramatische overgangen worden gelijkmatig weergegeven zonder de vervelende effecten van ghosting. Kies het juiste pad naar succes, laat je niet tegenhouden door een langzame display.
144Hz Verversingsfrequentie
Rust jezelf uit met tweemaal de framefrequentie van andere monitors en zeg beeld haperingen en vage bewegingen vaarwel. Met een verversingsfreqentie van 144Hz wordt je beeldscherm weergegeven in een soepele opeenvolging, dus kun je jouw schoten nauwkeurig richten en genieten van zeer snelle races in al hun glorie.
FreeSync
Hoe jouw installatie er ook uitziet, je kunt de hoogste frame-frequentie en de meeste gelijkmatige weergave bereiken die mogelijk is, door middel van AMD Free-Sync Technology. Of je nu omringd bent door explosies of rondscheurt op regenbanden, tearing van het beeld en invoervertraging behoren tot het verleden – laat tegenstanders achter in een gelijkmatig weergegeven spoor van stof.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE