BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Asus router GT-AX11000 / Router reviews.

De GT-AX11000 tri-band wifi 6 gaming router is een 10 Gigabit wifi-router met een quad-core processor, is PS5 compatibel en heeft een 2.5G gaming-poort, DFS-band, wtfast en Adaptive QoS. Met de volgende generatie wifi-standaard 802.11ax heb jij een betere efficiëntie, doorvoer en bereik. De GT-AX11000 is AiMesh ondersteund om een krachtig wifi-systeem te creëren.
Razendsnelle wifi
Met een wifi-snelheid van 11000Mbps kan deze gaming router zelfs het drukste netwerk met gemak aan.
Quality of Service (QoS)
Met deze service kan jij eenvoudig zelf taken prioriteit geven waar jij waarde aan hecht. Denk hierbij aan streamen, gamen of browsen.
Perfect voor gamers
Deze router heeft drie niveaus van spelacceleratie. Hiermee versnel je het spelverkeer van begin tot eind – van apparaat tot spelserver. Bovendien ben je klaar voor de strijd, dankzij de 1.8 GHz quad-core CPU en 2.5GBase-T poort voor ultieme prestaties.
Bescherming van je netwerk
De GT-AX11000 heeft levenslang gratis AiProtection Classic, aangedreven door Trend Micro met automatische, regelmatig bijgewerkte beveiligingssignaturen om je apparaten en persoonlijke gegevens te beschermen tegen internetdreigingen.
Krachtig wifi-systeem
De Asus GT-AX11000 beschikt over de innovatieve routerfunctie AiMesh, waarmee je een wifi-systeem voor de hele woning creëert met meerdere Asus-routers. Je verandert je Asus-routers via een eenvoudige firmware-update in een wifi-systeem voor de hele woning. Alle routerfuncties werken dan op het gehele wifi-systeem.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE