BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Asus router RT-AX86U / Router reviews.

Ben je klaar voor razendsnelle wifi? De dual-band router RT-AX86U met 802.11ax-standaard is 1,25 keer sneller dan 802.11ac routers en biedt een tot vier keer lagere latentie. De RT-AX86U is AiMesh ondersteund om een krachtig wifi-systeem te creëren voor je hele woning. De RT-AX86U is inclusief levenslange gratis AiProtection Pro, inclusief het nieuwste WPA3-beveiligingsprotocol en geavanceerd ouderlijk toezicht. Je beheert deze router gemakkelijk via de mobiele app.
Probleemloos online gamen
De Asus RT-AX86U heeft een speciale gaming-poort voor een snelle en stabiele verbinding tijdens het gamen. Je kan er ook voor kiezen om draadloos te gamen door je telefoon of desktop prioriteit te geven, waardoor je voorkomt dat meerdere apparaten moeten vechten om de bandbreedte. Daarnaast kan je je apparaten verbinding laten maken met de 5 Ghz-band, zodat je de vaak overvolle 2.4 Ghz-band vermijdt. Niks staat snel gamen meer in de weg! De RT-AX86U is aanbevolen door GeForce Now. De door GeForce Now aanbevolen routers zorgen ervoor dat tot 90% van de wifi-bandbreedte aan gaming wordt besteed en ondergaan strenge tests om de best mogelijke ervaring en de laagste latentie voor cloud-gaming te leveren.
Maak je huis klaar voor wifi 6 (802.11ax)
De nieuwste 802.11ax-standaard biedt toekomstbestendige technologieën, hogere netwerkefficiëntie, hogere wifi-snelheden, grotere dekking en betere accuduur voor verbonden apparaten en geeft een aanzienlijk betere netwerkervaring. Het levert ultrahoge wifi-snelheden van 5700 Mbps.
Adaptive QoS
Met Adaptive Quality of Service kan je prioriteit geven aan netwerkverkeer, zodat het netwerk soepel blijft draaien.
Krachtig wifi-systeem voor de hele woning
In de meeste gevallen kan de RT-AX86U vloeiende, betrouwbare wifi leveren naar elk deel van de woning. Wifi-dekking kan echter worden beïnvloed door veel factoren, zoals kamerindeling, bouwmaterialen en zelfs meubels. De Asus RT-AX86U beschikt over de innovatieve routerfunctie AiMesh, waarmee je een wifi-systeem voor de hele woning creëert met meerdere Asus-routers. Je verandert je Asus-routers via een eenvoudige firmware-update in een wifi-systeem voor de hele woning. Alle routerfuncties werken dan op het gehele wifi-systeem.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE