BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Bluesound RC1 Afstandsbediening / Universele afstandsbediening reviews.

De Bluesound RC1 geeft jou gemakkelijke controle over al jouw Bluesound-spelers. De installatie is eenvoudig en dankzij de gestroomlijnde knoppenindeling en speciale bedieningselementen kan je gemakkelijk al jouw Bluesound-spelers bedienen, zonder dat je een tablet of telefoon hoeft te pakken.
Eenvoudig, ergonomisch ontwerp met gestroomlijnde en speciale bedieningselementen voor de speler.
Werkt direct uit de doos met ingebouwde IR-codes voor Bluesound-spelers.
Programmeer tot 10 voorkeurszenders om met één aanraking naar jouw favoriete muziek te luisteren
Ondersteund op Bluesound Gen 2 en Gen 2i Spelers met BluOS 3.6.2 of hoger.
Gebruik één afstandsbediening voor al jouw spelers, of gebruik er een voor elke kamer.
Eenvoudige, gestroomlijnde controle
De Bluesound RC1-afstandsbediening werkt direct vanuit de doos, zodat je met één druk op de knop Bluesound-spelers in het hele huis kunt bedienen, zonder enige installatie of programmering. Van soundbars en draadloze luidsprekers tot stereocomponenten en draadloze streamingversterkers, de Bluesound RC1 heeft bedieningsknoppen voor zo ongeveer alles.
Gemakkelijke one-touch-acties
Zet het volume zachter, kies een preset en luister naar jouw favoriete afspeellijst, of zet jouw Bluesound geluidssysteem aan voor een filmavond – alles met één tikje van jouw vinger. Met de ingebouwde, speciale IR-bediening van Bluesound kan je al jouw entertainment met één druk op de knop bedienen. De basisbedieningselementen, zoals volume en afspelen/pauzeren, zijn voorgeprogrammeerd en zo geplaatst dat je er gemakkelijk doorheen kunt navigeren. Bovendien kan je de muziek waar je het meest naar luistert voorprogrammeren met ondersteuning voor maximaal 10 voorkeurszenders.
Werkt door het huis
Bedien elk Bluesound-product in elke kamer. Met de Bluesound RC1-afstandsbediening kan je Players in verschillende kamers aanwijzen en muziek door het hele huis bedienen zonder dat je telkens de BluOS Controller-app op jouw telefoon of tablet hoeft te gebruiken. Het centraliseert de bediening van alle Bluesound-spelers en -bedieningen in één apparaat met een eenvoudige IR-verbinding die je de vrijheid en flexibiliteit geeft om eenvoudig muziek te bedienen op unieke maar eenvoudige manieren.
Geen installatie vereist
Richt de RC1-afstandsbediening gewoon op een Bluesound draadloze streamer, versterker of luidsprekers om te beginnen, en gebruik de BluOS Controller-app voor telefoon, tablet en desktop om presets in enkele minuten te configureren.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE