BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Bosch koelvriescombinatie KGN56XIEP / Koel- vriescombinatie reviews.

De Bosch KGN56XIEP is een koelkast die valt onder het luxere segment. Het apparaat heeft de mogelijkheid om etenswaren langer vers te houden en is voorzien van een royale diepvrieslade. Bovendien heeft deze koelkast een unieke breedte van maar liefst 70 cm. Daarnaast is de koelkast ook nog eens zeer energiezuinig! Bovendien hoef je met de Bosch KGN56XIEP dankzij het No-Frost syteem nooit meer te ontdooien.
Energieverspilling is voortaan verleden tijd
Tegenwoordig wordt het bij het aanschaffen van een nieuw apparaat steeds belangrijker om een model in huis te halen dat energiezuinig is. Een koelkast staat immers dag en nacht aan, waardoor het meestal één van de grootste stroomverbruikers in huis is. Gelukkig is deze koelkast daarom energiezuinig.
Langer verse producten
De VitaFresh pro functie en het MulitiAirflow-systeem maken het mogelijk om de etenswaren tot wel drie keer langer vers te houden. Het apparaat kan, dankzij deze functies, de koude lucht door het koel- en vriesgedeelte laten circuleren en de binnentemperatuur constant houden.
Royale ruimte voor verschillende etenswaren
De koelkast heeft een netto inhoud van 400 liter met daarin vier plateaus gemaakt van veiligheidsglas. Daarnaast is het apparaat voorzien van drie deurvakken en een verchroomd flessenrek. De aanwezige vriezer heeft een netto inhoud van 105 liter en is voorzien van twee transparante diepvriesladen. Één van deze lades wordt ook wel een Big-Box genoemd. Deze lade is groot genoeg voor grotere dozen, zoals bijvoorbeeld pizzadozen. Dankzij de afmetingen van deze vriezer heb je alle ruimte om veel diepvriesproducten achter hand te hebben.
Super-koelen en Super-vriezen
De Super-koelen en Super-vriezen functies dragen bij aan het optimaal vers houden van aanwezige etenswaren. De Super-vriezen functie zorgt ervoor dat bevroren levensmiddelen niet gaan ontdooien als er nieuwe producten in de vriezer geplaatst worden. Daarnaast zullen de producten die in de vriezer geplaatst worden sneller bevriezen. De Super-koelen functie koelt nieuwe levensmiddelen sneller en gaat het opwarmen van de al aanwezige etenswaren tegen.
HomeConnect Ready
Met een optionele accessoire kan deze koel-/vries combinatie worden gekoppeld aan Home Connect en met een app worden bestuurd.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE