BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Bosch PXE675DC1E / Inbouw inductie kookplaat reviews.

Wil jij een kookplaat met optimale flexibiliteit, een elegant design en uitgebreide functionaliteit? Dan is de Bosch PXE675DC1E inductiekookplaat een goede keuze. Hoeveel pannen je ook wilt gebruiken, en waar je ze ook plaatst, deze kookplaat past zich aan. Dat maakt koken leuk en gemakkelijk.
Optimaal design en optimale flexibiliteit
Laat de Bosch PXE675DC1E inductiekookplaat inbouwen en geef je keuken een luxe boost. Je ziet aan de fijne afwerking met roestvrijstalen strips langs de zwarte glaskeramieken kookplaat dat dit apparaat van Bosch tot in de details verzorgd is. Dat zet zich door in de toegepaste techniek, zoals de PerfectFry Braadsensor Plus. Een speciale sensor onder de kookplaat zorgt ervoor dat de temperatuur in de pan constant blijft. Je kunt 5 standen selecteren. Met de Flexinductie zone onderscheidt de Bosch PXE675DC1E zich van de gemiddelde inductie kookplaat. Door het koppelen van verschillende kookzones tot een groot kookoppervlak kun je bijvoorbeeld langwerpige vispannen of een paar kleine pannen naast elkaar gebruiken. Met deze functie kun je echt al je pannen en schalen gebruiken en ben je niet aan vaste kookzones gebonden. Met één druk op de knop gaat er een wereld aan mogelijkheden open.
Perfect resultaat met de zelfdenkende inductiekookplaat
De Bosch PXE675DC1E heeft enorm veel luxe mogelijkheden. Naast de QuickStart functie is er ook een speciale PanBoost om snel een pan op temperatuur te brengen. Er is een timer met uitschakelfunctie voor elke kookzone, een kookwekker en een Count Up-timer. Je houdt overzicht op het duidelijk display waarop je kunt zien welke van de 17 vermogensstanden geactiveerd is. Wil je het jezelf gemakkelijk maken, dan kies je voor de PerfectFry-optie. Om een sausje langzaam in te koken is niveau 1 het beste, en om een biefstukje rosé te bakken kies je voor niveau 5. De Perfect Fry-sensor is geïntegreerd in de kookplaat en zorgt voor constante temperaturen en automatische bijsturing. Zonder moeite bereik je een geweldig resultaat. Dat is de perfectie van de Bosch PXE675DC1E kookplaat, en dat maakt echt een verschil. Geniet van het gemak dat de Bosch PXE675DC1E je geeft.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE