BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Braun epilator Silk-épil 5-810 / Epilator reviews.

Epilator voor vrouwen en perfect voor beginners, met tot 100% zachte ontharing in slechts één beweging, met het nieuwe opzetstuk voor beginners incl. bikinistyler. De Silk-épil 5 heeft een instelling voor zacht ontharen. Met de antislipgrip kun je in bad of onder de douche epileren, waardoor het een vrijwel pijnloze ervaring wordt bij regelmatig gebruik van water – ideaal voor vrouwen die nog niet eerder een epilator gebruikten.
Bikinilijn in stijl
Ontworpen voor het scheren van precieze lijnen, vormen of contouren – laat je verbeelding spreken. Toon je creativiteit met de bikinistyler.
Gladde oksels
Draag je favoriete topje met het vertrouwen dat je oksels zacht en glad zullen zijn. Voor extra gevoelige plekken raden we aan de scheerkop in de set te gebruiken.
Hoogfrequentie massageopzetstuk
De nieuwe Silk-épil 5 wordt geleverd met een massageopzetstuk voor een comfortabele en zachte epilatie.
Scheer en trim
De scheerkop maakt van de epilator een volledig functioneel scheerapparaat, terwijl je met het trimmeropzetstuk je haar kunt trimmen als je dat wilt. 100% waterbestendig, zo kan je je in bad of onder de douche met de antislipgreep epileren. Als je regelmatig in water epileert, wordt het vrijwel pijnloos.
Twee snelheidsinstellingen
Deze heeft twee snelheidsinstellingen, snelheid één voor extra zachte epilatie, snelheid twee voor extra doeltreffende epilatie.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE