BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Canon compact camera PowerShot G7X Mark III (Zwart) / Compact camera reviews.

De Canon PowerShot G7 X Mark III is ideaal voor vloggers, bloggers en iedereen die online content maakt. De camera heeft een draagbaar ontwerp dat je overal mee naartoe kunt nemen en levert adembenemende videobeelden in 4K, een grote 1-type sensor en 20,1 Megapixel foto's.
Fascinerende video waar je volgers van zullen genieten
Maak indruk met 4K-helderheid en hoge framerates tot 120 fps. Dankzij de microfoonaansluiting kun je kristalheldere audio opnemen en dankzij de smartphone-connectiviteit kun je moeiteloos posten en livestreamen op YouTube.
Technologie die je voordeel biedt
Met de snelle DIGIC 8-processor kun je foto's maken met maximaal 30 fps, zelfs wanneer je beelden in RAW vastlegt, wat de ultieme flexibiliteit bij de nabewerking biedt.
Snel en gebruiksvriendelijk
Het intuïtieve touchscreen kan omhoog worden geklapt om in een handomdraai vlogs en selfies te maken. Met de aanpasbare knoppen heb jij de controle over je opnamen.
Geweldige connectiviteit met Bluetooth
Koppel de Canon PowerShot G7 X Mark III met je smartphone of tablet om online content te delen. Gebruik de Canon Camera Connect-app om op afstand te filmen of opnamen te maken.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE