BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de D-Link netwerk switch DGS-105 / Switch reviews.

De DGS-105 5-poorts Gigabit Unmanaged Desktop Switch biedt een economische manier voor kleine en middelgrote bedrijven om te profiteren van de toegenomen bandbreedte van Gigabit Ethernet. Hij biedt acht Gigabit-poorten voor eenvoudige uitbreiding van uw netwerk en een snelle manier om uw netwerk te upgraden naar Gigabit-connectiviteit.
Moeiteloos Gigabit Netwerken
Plug-and-play maakt het eenvoudig om direct een netwerk te creëren dat verbonden is met het internet, zonder dat er met de configuratie hoeft te worden geknoeid.Gigabit Ethernet-overdrachtssnelheden maken het ideaal voor het snel overzetten van bestanden en online gaming. Met gemakkelijk toegankelijke ethernetpoorten aan de voorzijde met twee kleuren-LED-indicatoren per poort om de status van de link gemakkelijk te kunnen onderscheiden. De switch is voorzien van QoS, dat tijdgevoelige en belangrijke gegevens ordent en prioriteit geeft voor een efficiënte levering, waardoor een vlotte streaming van media, VoIP-bellen en online gaming mogelijk wordt.
Compact, stil en stevig
Ontworpen met duurzaamheid en prestaties in het achterhoofd. De stevige metalen behuizing zorgt ervoor dat het product bestand is tegen een bredere werking door de warmte af te voeren en de belasting van de interne componenten te verminderen, zonder daarbij van een luidruchtige ventilator gebruik te maken.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE