BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de D-link router AX1500 / Router reviews.

Upgrade naar een AX1500 wifi 6-router en haal Wi-Fi-technologie van de volgende generatie in huis. Profiteer van wifi 6-innovaties die ongekende capaciteit, snelheden en beveiliging leveren voor al je apparaten tegelijk.
Sneller en efficiënter kijken op alle apparaten
Wifi 6 maakt gebruik van een combinatie van OFDMA en MU-MIMO-technologie om het totale aantal apparaten dat je netwerk moeiteloos kan verwerken tot 4x te verhogen, zodat je van meer technologische vernieuwingen in je smart home kunt profiteren. En OFDMA verzendt naar meerdere apparaten tegelijk om ervoor te zorgen dat iedereen in huis het draadloze netwerk met ongekende efficiëntie kan gebruiken. Je kunt nu sneller en efficiënter kijken, gamen en browsen in elke kamer in huis en met meer apparaten dan ooit.
Processor met meer rekenkracht
De triple-core 1,5 GHz CPU van de DIR-X1560 heeft veel meer rekenkracht dan een gewone wifi 5-router. Hij kan de overdracht van enorme gegevenshoeveelheden aan, zodat je zonder haperingen kunt gamen en van levendige 4K/HD-streams zonder buffering kunt genieten.
De nieuwste beveiliging met krachtige encryptie
Privacy is essentieel geworden in het digitale leven. De DIR-X1560 heeft een ingebouwde firewall (NAT), automatische beveiligings- en firmware-updates en back-ups, een VPN-wizard voor virtual private networking en de meest geavanceerde Wi-Fi 6-beveiliging, zodat je met een gerust hart online kunt.
Eenvoudige configuratie en handig in gebruik
De configuratie verloopt snel en eenvoudig met de gratis D-Link Wi-Fi app. Volg de stapsgewijze instructies op het scherm om alles in een mum van tijd in te stellen.
Spraakassistentie met Alexa en Google Assistant
Bedien je netwerk met je stem met Amazon Alexa- of Google Home-apparaten. Ontvang direct audiomeldingen over netwerkupdates, controleer de beveiligingsstatus van elk apparaat en meer.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE