BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de De Sims 4 Ecologisch Leven PC (Expansion Pack) Download code / PC games reviews.

Klaar om je Sims hun invloed op de wereld te laten uitoefenen? Verhuis naar een community van collegacoöperatieve makers in het De Sims 4 Ecologisch Leven Expansion Pack! Speel om een verschil te maken in de nieuwe wereld van Evergreen Harbor. Help je nieuwe buren een beslissing te nemen over een gemeenschappelijke ruimte, verminder je eco-voetafdruk en zie hoe je buurt transformeert. Je zult verrast zijn door wat er gebeurt als jouw Sims hun eigen regels maken.
Maak een verschil
Wees de verandering die je wilt zien in Evergreen Harbor. Start een schoonwaterproject met collega-medewerkers of bouw windturbines om de gemeenschap van stroom te voorzien en kijk hoe je buurt transformeert.
Duurzaam leven
Drie woorden: verminder, hergebruik, recycle. Verzorg een verticale tuin om je eigen producten te kweken of duik in de vuilniscontainer om aan spullen te komen. Zorg er alleen voor dat je daarna wel een bad neemt.
Samenwerkende gemeenschap
Jouw grootste bron is jouw gemeenschap. Stem elke week op buurtactieplannen om recycling, vrijwilligerswerk en nog veel meer aan te moedigen.
Verander de wereld
Kleine stappen leiden tot grote verandering. Houd er rekening mee dat alles wat je doet een blijvend effect heeft op je omgeving.
Geupcycled decor
De prullenbak van de ene Sim is licht gebruikt meubilair voor de andere Sim. Kleed je huis aan met gebruikte voorwerpen of maak je eigen spulletjes met teruggewonnen materialen. Hoe dan ook, upcycling is het toppunt van stijl.
Systeemvereisten voor pc
Minimale specificaties:
BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit vereist. Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10
PROCESSOR: 1.8 GHz Intel® Core™ 2 Duo, AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+ of gelijkwaardig (Voor computergames met ingebouwde chipsets heeft de game minstens het volgende nodig: 2.0 GHz Intel® Core™ 2 Duo, 2.0 GHz AMD Turion 64 X2 TL-62 of gelijkwaardig)
RAM: ten minste 4 GB RAM
DISKSPELER: DVD ROM-speler is enkel voor installatie vereist
HARDE SCHIJF: minimaal 15 GB vrije ruimte met minstens 1 GB aanvullende vrije ruimte voor aangepast materiaal en opgeslagen spelbestanden
VIDEO: 128 MB aan Video RAM en ondersteuning voor Pixel Shader 3.0. Ondersteunde videokaarten: NVIDIA GeForce 6600 of beter, ATI Radeon X1300 of beter, Intel GMA X4500 of beter
DIRECTX: DirectX 9.0.10 en 9.01.11 compatibele geluidskaart
INVOER: toetsenbord en muis
ONLINE VEREISTEN: internetverbinding vereist voor productactivering.
Aanbevolen specificaties:
BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit Windows 7, 8, 8.1 of 10
PROCESSOR: Intel® Core™ i5 of sneller, AMD Athlon X4
VIDEOKAART: NVIDIA GTX 650 of beter
GEHEUGEN: 4 GB RAM
HARDE SCHIJF: 18 GB beschikbare ruimten

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE