BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Devolo homeplug Magic 2 wifi Next / Powerline adapter reviews.

Internet in huis zonder snelheidslimiet. De Magic 2 WiFi next tilt jouw internet thuis naar een nieuw niveau. Het volledige vermogen van jouw internetaansluiting wordt dankzij de uitstekende Powerline-technologie met tot wel 2 Gbps rechtstreeks via de stroomleiding doorgegeven aan elke ruimte. Zo wordt elk stopcontact een potentieel zendstation voor krachtige multiroom-WiFi. Met hoeveel apparaten je of jouw gezinsleden ook online zijn, dankzij de multi-user-MIMO-technologie beschikken meerdere apparaten tegelijk over een hogere verzendsnelheid. Voor een maximale connectiviteit is Magic 2 WiFi next bovendien uitgerust met nog twee Gigabit-LAN-poorten.devolo Magic-adapters zijn compatibel met alle routers, netwerkapparaten, devolo Magic-adapters en door het HomeGrid-forum gecerticeerde producten. dLAN Powerline-adapters en andere HomePlug AV-producten, met inbegrip van de devolo Outdoor WiFi Powerline-adapters, zijn niet compatibel met de devolo Magic-adapters.
Krachtig mesh-netwerk zonder onderbrekingen in de verbinding
Als ze eenmaal geactiveerd zijn, vormen alle Magic 2 WiFi-adapters één gemeenschappelijk mesh-netwerk waarin je zonder onderbrekingen altijd via het sterkste WiFi-signaal verbonden bent. Hierbij maakt het niet uit hoeveel gezinsleden er tegelijkertijd online zijn. Want dankzij de multi-user-MIMO-technologie wordt het signaal optimaal over alle apparaten verdeeld. Zo zijn ook zware toepassingen geen enkel probleem meer. Haal daarom het maximale uit jouw thuisnetwerk en ervaar thuis nog beter entertainment! De nieuwe Magic 2 WiFi next imponeert natuurlijk ook door de uiterst betrouwbare gegevenscodering volgens de standaard van de banken en de geïntegreerde Gigabit-thuisnetwerkstandaard G.hn.
Multi-user-MIMO-technologie
Meestal benut je in jouw WiFi-netwerk meerdere eindapparaten zoals smartphone, tablet, Smart TV of spelconsoles. Voor jouw WiFi-netwerk is dat een echte uitdaging. Het moet de verdeling van gegevensstromen van het WiFi-toegangspunt (bijv. router, devolo-apparaat) naar de eindapparaten regelen. Wanneer je een WiFi-toegangspunt met multi-user-MIMO-technologie gebruikt, hoeft je zich daarover geen zorgen te maken. Door het gebruik van de multi-user-MIMO-technologie verzorgt jouw devolo-apparaat jouw smartphone, tablet en dergelijke gelijktijdig met gegevensstromen en wel in optimale snelheid en met efficiënte verzendsnelheid. Wat betekent dat voor jou? Met de multi-user-MIMO-technologie behoren lange wachttijden bij online gaming, sporadische uitvallen tijdens de HD-stream of geringe downloadsnelheden definitief tot het verleden.
Access point steering
In veel WiFi-netwerken bepalen de eindapparaten zelf met welk netwerk zij een verbinding tot stand brengen. Vooral oudere smartphones, tablets en dergelijke houden zo lang aan hun WiFi-toegangspunt (zendstation, bijv. router, devolo-apparaat) vast tot het signaal onderbroken wordt. Pas daarna wordt er overgeschakeld naar het WiFi-toegangspunt met de betere ontvangst. De functie access point steering breidt jouw WiFi-toegangspunt uit met een intelligente netwerkoptimalisatie. Deze ondersteunt jouw eindapparaten actief bij de verbinding met het optimale toegangspunt in het netwerk. Als het WiFi-toegangspunt een ander WiFi-toegangspunt met een sterker signaal en betere ontvangst in het eigen netwerk vaststelt, dan leidt het dit eindapparaat automatisch hiernaar om.
Highspeed Internet: ongehinderd in elke ruimte
Onze Powerline-adapters waarborgen dat jouw internetsignaal de snelste transmissieroute kiest: jouw stroomleiding. Hierdoor wordt het internetsignaal niet gehinderd door dikke wanden en plafonds en bereikt het onbelemmerd elke ruimte op elke verdieping. Elk stopcontact wordt zo een krachtig WiFi-toegangspunt met tot wel 1.200 Mbps.
Magic 2 WiFi next is zeer geschikt voor de volgende toepassingen
Supersnel internetten
Met 2400 Mbps reikt devolo’s Mesh WiFi tot iedere uithoek van jouw huis. Be

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE