BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Dometic mini koelkast HC 502FS / Mini koelkast reviews.

Dometic mini koelkast HC 502FS, compact en handig
Zowel wie thuis medicijnen koel moet bewaren als wie hier verantwoordelijk voor is in een ziekenhuis of zorgcentrum is gebaat bij de aankoop van een Dometic mini koelkast HC 502FS. Met zijn inhoud van 43 liter is er voldoende ruimte voor verschillende medicijnen en is het toestel toch compact genoeg om niet te veel ruimte in te nemen. De koelkast is slechts 59.2 cm hoog, 48.6 cm breed en 49.4 cm diep. Het weegt slechts 22 kg waardoor het draagbaar is en makkelijk verplaatst kan worden. Dit is ideaal gezien verandering van kamer voor een patiënt op deze manier niet wil zeggen dat de medicijnen kortstondig uit de koelkast gehaald moeten worden. Het toestel kan gewoon mee verhuisd worden.
Betrouwbare constante temperatuur met de Dometic mini koelkast HC 502FS
Om de constante temperatuur aan de binnenzijde van de Dometic mini koelkast HC 502FS te verzekeren is deze voorzien van een geïntegreerde ventilator. Deze zorgt ervoor dat de koelkast nooit onder +2°C zakt en nooit boven +8°C stijgt. Dit zijn de ideale temperaturen voor een optimale bewaring van medicijnen. Er wordt gebruik gemaakt van absorptiekoeling hetgeen geheel geruisloos is. Niet onbelangrijk wanneer de koelkast op een slaapkamer terecht komt. De patiënt zal op geen enkel ogenblik last ondervinden van het toestel.
Veiligheid van de Dometic mini koelkast HC 502FS
Medicatie moet natuurlijk niet enkel correct, maar ook veilig bewaard worden. Daarom is de Dometic mini koelkast HC 502FS enerzijds voorzien van een alarm dat een geluidssignaal geeft wanneer de deur langer dan 20 seconden geopend blijft en anderzijds van een slot.
Flexibele opslag in de Dometic mini koelkast HC 502FS
Aan de binnenzijde zijn er laden met flexibele vakken voorzien zodat alles op een georganiseerde manier opgeborgen kan worden. Om voldoende gebruiksgemak te bieden, zijn de laden uitschuifbaar en transparant. Je kan dus de inhoud van elke lade bekijken voor je ze opent. Dit is een groot voordeel bij het bewaren van de constante temperatuur. Bovendien zie je met een blik of er medicijnen aangevuld moeten worden.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE