BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Epos in-ear gaming headset GTW 270 Hybrid / Gaming headset reviews.

Geen compromissen voor de gamer onderweg. Ontworpen voor gaming onderweg, laat de compacte GTW 270 Hybride draadloze oordopjes je overal vergezellen. Laat je bevrijden en ervaar het geluid met EPOS-onderdompelende audio.
Dankzij het uitzonderlijke geluid zonder compromissen en de vertragingsvrije verbinding met aptX-codec met lage latentie met jouw draagbare gameapparaat via de meegeleverde USB-C-dongle geniet je van de beste audio-ervaring waar je ook bent. Steek de GTW 270 Hybride oordopjes in je oren en glip weg van de gewone wereld met EPOS-signatuuraudio in het klein: Diepe, strakke bassen, natuurlijke heldere middentonen en sprankelende hoge tonen die zorgen voor de precieze audioboodschappen en het realisme dat jouw spelervaring naar een hoger niveau tilt, zelfs als je onderweg bent. Blijf spelen, waar je ook bent.
Het dubbele microfoonontwerp zorgt voor akoestische helderheid. Vijf uur luistertijd in de oordopjes is verlengd tot 20 uur met de meegeleverde draagbare oplaadhouder. De oordopjes hebben een unieke ergonomische vorm die zacht en flexibel is en die zich op natuurlijke wijze aanpast aan jouw oor en zorgen voor een comfortabele, best-in-class akoestische afdichting. Dit zorgt voor verdere geluidsdemping en laat jou onderdompelen in de meeslepende audio van het spel. Breek los van het gewone en geniet van de nieuwe wereld.
Gesloten akoestische oordopjes
Het unieke ontwerp van de in-ear oordopjes zorgt voor een optimale akoestische afdichting, terwijl het ontwerp met gesloten achterkant zorgt voor een maximale geluidsreductie. Sluit luidruchtige omgevingen en afleidingen uit met de compacte, minimalistische GTW 270 Hybrid en geniet van ultieme audio in je gamewereld.
Compact ontwerp en ergonomische vorm
De GTW 270 Hybrid is ontworpen om compact en licht te zijn voor langdurig draagcomfort. De unieke ergonomische vorm van de oordopjes past zich aan jouw oor aan om een prettige en comfortabele in-ear pasvorm te garanderen.
EPOS-audiotechnologie
Geluidsisolerende op maat gemaakte oordopjes leveren diepe, krachtige bassen, natuurlijke middentonen en sprankelende hoge tonen. Uitzonderlijke akoestische helderheid biedt omvangrijke audio om te genieten van het audiorealisme van jouw spel. Ontsnap naar nieuwe werelden terwijl je onderweg bent.
Dubbele draadloze verbindingen
USB-C dongle met aptX lage latency verbinding die zorgt voor een hoogwaardige enkel-kanaals audioweergave en standaard Bluetooth 5.1 voor twee-kanaals transmissie – luidspreker en microfoon.
Dubbele microfoon technologie
Het dubbele microfoonontwerp zorgt voor een uitstekende spraakverstaanbaarheid en vermindert achtergrondgeluiden voor een duidelijkere communicatie, met een superieure akoestische helderheid en verstaanbare spraak.
Multifunctionele opdrachtknop
Een enkele knop op de linker oordop zorgt voor een tactische en intuïtieve bediening, waarbij handig wordt overgeschakeld tussen afspelen, pauzeren, het volgende nummer en de automatische bediening van de telefoon. Neem een gesprek op met een enkele tik en hang op als het gesprek klaar is.
Multi-platform compatibiliteit
Multi-compatibiliteit met de GSA 70 USB-C aptX lage latency dongle (met name Nintendo Switch, Android-telefoons, PC en PS4) en een standaard Bluetooth 5.1-verbinding met elk Bluetooth-compatibel apparaat.
IPX 5 waterbestendigheid
IPX 5 waterbestendigheid beschermt de oordopjes tegen zweet en lichte regen. Geen zorgen over zware inspanning of het lopen door een regenbui, de GTW 270 Hybride oordopjes zijn waterbestendig.
Draagbaar laadkoffertje
De draagbare geanodiseerde aluminium behuizing is ook een oplader. De vijf uur luistertijd op de oordopjes wordt met de case verlengd tot 20 uur. De gamer onderweg kan echt vertrouwen op de GTW 270 Hybrid voor ononderbroken compromisloze game-audio.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE