BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de EPOS | Sennheiser gaming headset GSP 500 / Gaming headset reviews.

De GSP 500-gamingheadset levert hifi-geluid met ongelooflijke ruimtelijkheid voor een echt meeslepende game-ervaring. De open akoestiek en geavanceerde ergonomie zorgen voor superieur draagcomfort, terwijl het nieuwe en robuuste ontwerp een 2-assig metalen scharniersysteem en een verstelbare hoofdband voor een perfecte pasvorm biedt, evenals een ruisonderdrukkende microfoon van uitzendkwaliteit voor kristalheldere communicatie.
Ongeëvenaarde geluidskwaliteit
Ultra-ruimtelijk geluid van open akoestiek. Sterk verstelbaar. Ruisonderdrukkende microfoon van uitzendkwaliteit. Alleen het geluid van de overwinning.
Superieur comfort
Ontworpen voor verstelbaarheid, weerspiegelt het schuim van de GSP 500 het oor voor superieur comfort en geluidskwaliteit. Met open rug voor koelte.
Pasvorm op maat
Elk hoofd past. Het metalen dubbelassige scharniermechanisme en de verstelbare hoofdband van de GSP 500 zetten de standaard in personalisatie.
GSP 500 microfoonkwaliteit
Een ruisonderdrukkende microfoon op een buigbare giekarm: adem vrij wanneer duidelijkheid essentieel is. Til gewoon de giekarm op om te dempen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE