BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Eufy by Anker videodeurbel 2K + Homebase / Deurbellen reviews.

Anker introduceert: Eufy 2K videodeurbel
Altijd weten wie voor de deur staat en met name als je niet thuis bent? Overweeg gerust deze videodeurbel van Eufy by Anker. De bel wordt samen met zijn HomeBase (basisstation) geleverd en is in een oogwenk geïnstalleerd en verbonden aan jouw thuiswifi. Je installeert gratis de app en geniet van de voordelen, zoals:
het inspreken van je persoonlijke boodschap (voor als je niet thuis bent)
kleurrijke 2K-beeldkwaliteit
Overzichtelijke app
Je eigen data opgeslagen op jouw persoonlijke HomeBase
Lokale opslag
Waar je bij veel andere slimme deurbellen moet betalen voor opslag, heb je met deze deurbel geen last van extra kosten. De beelden worden namelijk direct opgeslagen op de Homebase. Zo weet je dus altijd wie er voor je deur heeft gestaan.
Over het 2K-beeld
De videodeurbel biedt wel 2,5 x de duidelijkheid. Zelfs medewerkerspasjes die postbezorgers meedragen kunnen van de persoon afgelezen worden, zo scherp is het beeld.
Detectiesensor voor mensen én dieren
Via de app kun je een aantal persoonlijke instellingen maken op wanneer je wel en niet een melding wilt ontvangen. De detectiesensor van Eufy by Anker is een partij slim en onderscheidt zelfs wanneer er bijvoorbeeld een postbezorger of een hond voor de deur staat.
Batterijdagen van 180 dagen
De videodeurbel functioneert wel een half jaar met één keer laden. En mocht de bel eens een keer aan opladen toe zijn, dan is deïnstalleren niet nodig, maar kan dat eenvoudig aan de deur.
Een 4-seizoenen videodeurbel
De Eufy by Anker videobel heeft een ip65 certifcaat; stofvrij en sproeidicht en kan dus tegen een regenbui. Ook kan de bel tegen extreme temperaturen van -20 ° C tot 50 ° C.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE