BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Foscam IP-beveiligingscamera FI9928P Outdoor / Beveiligingscamera's reviews.

Krachtige hardware voor een veelzijdige camera
De professionele SONY CMOS-sensor, welke weinig licht nodig heeft, geeft een kleurenbeeld bij zeer weinig licht. Een kleurenbeeld toont u meer details dan een conventioneel nachtzicht beeld. De betrouwbare Ambarella-chip biedt vloeiende videobeelden bij een lage bitsnelheid. Tevens is deze camera uitgevoerd met 4x optische zoom voor een effectief vergrotingseffect.
 
Afbeelding in volledige kleuren in bijna-duisternis
De krachtige SONY Starvis-sensor ondersteunt nachtzicht bij weinig licht en toont u meer details met een volledig kleurenbeeld in bijna duisternis. De 1080P High Definition videofeed is scherper dan ooit.
 
Slimme 4 + 2 groepering van infraroodlampen voor een helderder nachtzicht
Om een duidelijker beeld van nachtzicht te verschaffen, zijn zes zeer efficiënte infraroodlampen in twee groepen onderverdeeld voor respectievelijk groothoekweergave en smalle kijkhoeken. De regeling stuurt de juiste groep aan afhankelijk van de stand van de zoom-lens.
 
Super breed pan & tilt bereik en 4x optische zoom
Bedien de pan & tilt rotatie van de camera vanaf uw telefoon om uw omgeving zonder dode hoeken te zien. Laat noot iets aan twijfel over met 4x optische zoom en 6x digitale zoom. Autofocus zorgt er voor dat het beeld scherp is.
 
Waterdichte externe Micro SD-kaartsleuf voor eenvoudige installatie
Het plaatsen van een Micro SD-kaart voor lokale opslag is niet moeilijk meer. U hoeft de camera niet te openen of demonteren, maar u verwijdert gewoon de twee schroeven van de kleine klep om de micro-kaart te plaatsen.
 
Behoud belangrijke momenten met Foscam Cloud Service
Opslag met SD-kaarten is relatief goedkoop. Maar wat als het faalt? Of nog erger, als een dief er samen met andere waardevolle spullen de beelden meeneemt? In die gevallen kan de Foscam Cloud Service helpen met het veiligstellen van de beelden. (Foscam Cloud Services is voor opname een betaalde dienst)

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE