BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Foscam IP camera B1 uitbreiding voor Foscam E1 / Beveiligingscamera's reviews.

De Foscam B1 is een uitbreiding voor de Foscam E1, deze losse camera werkt alleen in combinatie met Foscam E1.
Weg met lelijke draden. De Foscam E1-camera is 100% draadloos en gemakkelijk in te stellen – boren of bedraden is niet nodig. · Dankzij de magnetische basis kunt u uw camera overal installeren. · Door de extra brede kijkhoek kunt u in vrijwel alle kamers goed overzicht houden met uw smartphone.
FULL HD 1080P – Live weergave en afspelen
Met 1080P Full HD-video kun je jouw huis duidelijker bekijken. Je kunt live kijken, opnames terugzien en overal met uw familie spreken met behulp van 2-weg audio en de gratis Foscam app op je smartphone.
Geavanceerde bewegingsdetectie
Een passieve infrarood (PIR) -sensor met grote hoek detecteert bewegende warmteobjecten, zoals mens en dier. Foscam E1 neemt de beweging vervolgens op en stuurt een push-notificatie met foto naar uw smartphone. Let op: bewegende objecten, zoals planten en gordijnen, activeren geen opnames.
Eenvoudige en snelle installatie
Het instellen van uw Foscam E1 is eenvoudig. Je camera wordt gekoppeld aan het E1-basisstation – scan gewoon de QR-code met je smartphone en je bent helemaal klaar!
Extra camera's toevoegen aan uw E1-basisstation is slechts een klik verwijderd met de handige synchronisatie-knop-koppelingsoptie.
Sluit een USB-opslagapparaat aan op het Foscam E1-basisstation om opnames lokaal op te slaan.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE