BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Foscam R4-W WIT / Beveiligingscamera's reviews.

4.0MP draai- en kantelbare draadloze IP camera voor binnen
24/7 live video met een kristalhelder beeld
Beeld van de 4.0MP camera bevat de ware kleuren van de omgeving en geeft een helder en duidelijk beeld op zowel computers als mobiele apparaten. Hierdoor kan je je woning of kantoor duidelijker zien, waar of wanneer dan ook. Met de WDR technologie worden schitteringen en donkere vlekken in het beeld verholpen.
Houd goed verstaanbare gesprekken met je huisgenoten
Door de ingebouwde microfoon en chip van hoge kwaliteit wordt achtergrondgeluid gereduceerd en is er goede tweeweg audio aanwezig. Zelf met veel achtergrond geluid kan je duidelijk horen en gehoord worden via de camera.
13 IR-LEDs voor nachtzicht met 8 meter bereik
Dankzij de 13 infrarood LEDs die zich rond de lens bevinden heb je ’s nachts tot 8 meter helder en duidelijk beeld.
Ontvang meldingen wanneer er iets gebeurt
Je kan push berichten van alarmmeldingen ontvangen, met een foto van de actuele situatie, op je smartphone. Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je iets mist. Maak het gemakkelijker dan ooit tevoren om toezicht te houden op dat wat ertoe doet. Foto’s kunnen alleen worden ontvangen wanneer je bent aangemeld voor de Foscam Cloud service, dit is een betaalde dienst.
Veel opslag ruimte door de SD kaart en de Foscam Cloud Service
De R4 heeft ruimte voor een SD kaart tot 128GB opslagruimte. Ook ondersteunt de camera opslag in de Foscam Cloud. Je kan op deze manier genoeg beeldmateriaal opslaan zonder zich zorgen te maken over de opslagcapaciteit.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE