BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Fysic DECT telefoon FX-9000 / DECT telefoon reviews.

De Fysic FX-9000 is een senioren DECT telefoon met alarm, kamerbewaking en heldere geluidskwaliteit. Bovendien kan je deze senioren DECT telefoon helemaal naar wens instellen.
Naar jouw wens
Pas de FX-9000 aan naar hoe jij het wilt. Inkomende nummers geeft je een VIP-beltoon, zodat je hoort wie er aan de lijn is zodra de telefoon overgaat.
Tot vier telefoonnummers kan je onder sneltoetsen programmeren, zodat je ze met één druk op de knop kan bellen. Niet genoeg? Plaats er nog eens acht onder indirecte sneltoetsen (een combinatie van twee toetsen).
Gebruiksvriendelijk
Het display is groot (duidelijk leesbaar) en verlicht, evenals de toetsen. Hierdoor is alles goed zichtbaar, ook als het donker is. Voor slechthorenden is er een extra luid gespreksvolume mogelijk en is het toestel geschikt voor gehoorapparaten.
Kamerbewaking
Het toestel is uitgerust voor kamerbewaking. Klinkt er geluid in de kamer terwijl je niet thuis bent, of ligt te slapen? Dan belt de handset je automatisch. Je kan instellen of deze senioren DECT telefoon een ander toestel belt (zoals een tweede toestel in huis) of een mobiel nummer. Bovendien kan je met een druk op de knop een alarmnummer bellen. Dat kan 112 zijn of een ander nummer dat je hebt voorgeprogrammeerd. Zoals de buren of een familielid.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE