BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Garmin activiteitstracker Vivosmart 4 maat S/M (Blauw) / Smartwatch reviews.

Accentueer je stijl en verbeter je conditie met de vívosmart 4 activiteitentracker
Deze slanke, zwemvriendelijke draagbare vívosmart 4 is voorzien van fitness- en wellnessfuncties om u te helpen het beste te halen uit een gezondere, actievere levensstijl. Met een polssensor op basis van een Pulse Ox-sensor kunt u de bloedzuurstofsaturatie schatten terwijl u slaapt – of u kunt uw zuurstofgehalte op elk moment van de dag ter plaatse controleren. Het apparaat controleert ook de hartslag aan de pols en bevat handige hulpmiddelen zoals de hele dag door het bijhouden van de stress, een ontspanningsademhalingstimer en VO2-max waarden. Bovendien helpt de energiemonitoring van de lichaamsbatterij u te weten wanneer u klaar bent om actief te zijn of wanneer u misschien moet rusten. Veilig voor het zwembad of de douche, de vívosmart 4 houdt u sterk op de been met een batterijlevensduur tot 7 dagen – terwijl slimme meldingen met vibratiewaarschuwingen u helpen om onderweg verbonden te blijven (wanneer u verbonden bent met een compatibele smartphone).
Stijlvol, slim ontwerp
Deze slanke polsbandtracker, verkrijgbaar in meerdere kleuren, vult uw stijl aan met zijn kenmerkende design, metalen accenten en heldere, goed leesbare display. Het display staat alleen aan wanneer u het nodig heeft. En als hij is ingeschakeld, past hij zich automatisch aan het omgevingslicht aan, zodat hij zelfs in fel zonlicht zichtbaar is. Of u nu naar kantoor, de sportschool, het zwembad of waar dan ook daartussenin gaat, de vívosmart 4 is de perfecte keuze voor uw levensstijl.
Pols Ox om je pols
De Pulse Ox sensor op vívosmart 4 schat de zuurstofsaturatie van uw lichaam in het bloed. Uw Pulse Ox metingen zijn afhankelijk van een aantal factoren, waaronder uw algehele gezondheid en conditie. Het controleren van je Pulse Ox kan helpen om te meten hoe je lichaam zuurstof absorbeert. Schakel de functie in om uw SpO2 's nachts te meten, of gebruik het om op elk moment een puntmeting uit te voeren om meer over uw lichaam te weten te komen.
Geavanceerde slaapbewaking
Slaap is belangrijk voor uw algehele gezondheid, welzijn en fysieke prestaties. Om je een idee te geven van hoe je slaapt, volgt vívosmart 4 je lichte, diepe en REM-fasen van je slaap, samen met de beweging gedurende de nacht. Voor extra inzicht, zet u de functie Pulse Ox aan om uw bloedzuurstofgehalte tijdens uw slaap te bekijken. Wanneer u wakker wordt, kunt u uw slaapstatistieken gemakkelijk bekijken en vergelijken in de Garmin Connect™ Mobile app.
Optimaliseer de energie van uw lichaam
De energiemonitoring op de vívosmart 4 maakt gebruik van een combinatie van stress, hartslagvariabiliteit (HRV), slaap- en activiteitsgegevens om de energiereserves van je lichaam op elk moment te meten, zodat je je dag kunt plannen om de tijden voor activiteit en rust te optimaliseren. Een hoger getal geeft aan dat je klaar bent om actief te zijn, terwijl een lager getal suggereert dat je je misschien moet ontspannen en uitrusten voordat je aan een training begint. Body Battery kan je ook helpen om de patronen in je weken te begrijpen, zodat je kunt begrijpen hoe de afgelopen dagen je gevoelens vandaag de dag hebben beïnvloed.
De hele dag lang stress volgen
Waarschijnlijk ervaart u op een gegeven moment in uw dag stress, maar hoeveel? Je vívosmart 4 laat je weten wanneer je een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt en alles daartussenin. Aan de hand van je HRV (het tijdsinterval tussen elke hartslag), berekent en toont vívosmart 4 je stressniveau. Er is ook een optionele “Relax Reminder” functie die je kunt inschakelen in de Garmin Connect app. Als uw stressniveau tijdens de dag hoger wordt, zal het een trillingsalarm op uw pols geven en een boodschap (“Neem even de tijd om te ademen?”) weergeven om u te laten weten dat het tijd is om te ontspannen. Gebruik de ontspanningsademtimer, die u door de viervoudige ademhalingstechniek leidt, w

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE