BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Gears 5 Xbox One / Xbox games reviews.

Gears 5 – het nieuwste deel in de populaire Gears of War reeks – zit bomvol actie verspreidt over verschillende (nieuwe) modi. Grijp je Lancer, nodig je vrienden uit en ga samen online de strijd aan.
Campaign
De wereld staat op de rand van de afgrond. De Swarm heeft het robotleger van de Coalition overgenomen en begint steden aan te vallen. Kait Diaz gaat op onderzoek om te achterhalen wat haar connectie is met de vijand. Ze ontdekt dat zijzelf het grootste gevaar vormt voor Sera.
Escape
Wees sneller dan de bom, slimmer dan de Swarm en ontsnap uit de Hive! Escape is een nieuw, agressief coöp-speltype waarin drie spelers samen een 'suicide squad' vormen en vijandelijke hives van binnenuit moeten uitschakelen.
Versus
Alleen het beste team kan winnen! Verdien punten en wissel ze in voor betere wapens in Arcade, een razendsnelle playlist waarmee je meteen in alle chaotische actie duikt. Of je nu een casual gamer of een profspeler bent, Versus biedt elke type speler de perfecte game-ervaring met wel tien gametypen en zowel nieuwe als klassieke kaarten.
Horde
Samen met vier andere spelers moet je het opnemen tegen hordes vijanden en bazen die steeds sterker worden. Als je dit wilt overleven, moet je nieuwe heldvaardigheden gebruiken, werken aan je verdediging, je skills en krachten verbeteren en als een team samenwerken.
Inclusief een code voor het Terminator Dark Fate-personage pakket welke gebruikt kan worden in de online modi. Speel met Sarah Connor en de T-800 uit de film, de Lancer-skin Vector en 7 dagen Boost

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE