BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Gigaset DECT telefoon duo AL385A / DECT telefoon reviews.

Met de Gigaset AL385A heb je een betrouwbaar draadloos telefoontoestel, een extra handset en geïntegreerd antwoordapparaat met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Het toestel is makkelijk in gebruik met duidelijke gevoelige toetsen. Wanneer je bezig bent schakel je met één druk op de knop de handsfree-functie in. De Gigaset AL385A is ook een milieuvriendelijke keuze, voorzien van Eco Mode Plus.  
Gebruiksvriendelijk 
Dankzij de plug & play kan je de set zo uitpakken, aansluiten en ermee bellen. Beide de toetsen en de verlichte display zijn erg duidelijk en daardoor makkelijk in gebruik. De handsets hebben een gesprekstijd van 18 uur en een standby tijd van 200 uur.  
Antwoordapparaat 
Het antwoordapparaat heeft een opnametijd van 25 minuten en slaat alle inkomende gesprekken voor u op terwijl u afwezig bent. Je kan deze ook op afstand bedienen met de handset en op beide de handset en antwoordapparaat gaat er een indicatielampje branden wanneer er een nieuw bericht is. Het is ook mogelijk een persoonlijke welkomstboodschap op te nemen. 
Telefoonboek 
Het telefoonboek heeft ruimte voor 80 contacten zodat je gemakkelijk je vrienden en familie kunt opzoeken en bellen. Hiermee biedt de handset ook nummerherkenning zodat je kan zien wie er belt en sneltoetsen zodat je jouw belangrijkste contacten zo aan de lijn hebt. In de oproeplijst kan je de laatste 25 inkomende en 10 uitgaande oproepen vinden. 
Functionaliteit 
Andere handige functies van de AL385A zijn: 
Datum en tijd op display 
Wekker 
Compatibel met gehoortoestel 
Lege batterij-indicatie 
10 melodieën en 5 volume levels

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE