BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Google Nest Bundel Multiroom wifi Router + wifi Punt (Wit) / Multiroom reviews.

Heb jij het idee dat je wifi verbinding niet overal komt in je huis, of niet sterk genoeg is? Had je graag dat je door het hele huis de Google Assistant kon gebruiken? Zoek niet langer verder want deze bundel met Google Nest Router en Google Nest Punt is de keus voor jou.
Google Nest Router
Het startpunt van jouw smarthome wifi omgeving is de Google Nest Router. Deze sluit je aan op de router die je al hebt staan. Elke Nest wifi-router heeft een bereik van 120 m² waarmee je in één keer een groot oppervlak dekt, maar gemakkelijk kan uitbreiden. Eén Nest wifi-router met één wifi-punt is sterk genoeg om tot tweehonderd verbonden apparaten te verwerken en snel genoeg om meerdere 4K-video's tegelijk te streamen.
Google Nest Punt
Vergroot het wifi bereik door je hele huis met het Google Nest wifi-Punt; een uitbreiding op jouw Google Nest wifi Router. Met ieder punt krijg je 148 m² snelle, betrouwbare wifi-dekking extra in je huis. Daarnaast hebben alle Nest Punten ook een speaker voor Google Assistant zodat je stemcommando’s kan geven door je hele huis heen.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE