BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Haier wijnkoelkast WS171GA / Klimaatkast reviews.

Wil je dat jouw wijnvoorraad onder de juiste omstandigheden wordt bewaard? Dat kan met de Haier wijnkoelkast WS171GA. Deze wijnkoeler is speciaal ontwikkeld voor het bewaren van rode en witte wijn. De manshoge wijnkoelkast biedt ruimte aan 171 flessen wijn en is dus ideaal voor gebruik in de horeca. Maar voor de echte wijnliefhebber is hij ook een aanwinst voor in huis!
Perfect alternatief voor de wijnkelder
De Haier wijnkoelkast WS171GA is een uitstekend alternatief voor wie geen wijnkelder heeft. De koelkast biedt ruimte aan 171 wijnflessen, die je kunt opslaan onder de juiste bewaaromstandigheden. Met een helder display aan de bovenkant stel je hem eenvoudig in op de juiste temperatuur, met een bereik van 6 tot 20 graden Celcius. De wijnkoelkast is bovendien uitgerust met een actief koolstoffilter, die gezonde lucht door de koelruimte laat circuleren. Zo blijft de smaak van je wijn optimaal. Ook het Anti UV glas in de deur beschermt je wijn, tegen schadelijke UV-straling en tegen ander ongewenst licht.
De juiste luchtvochtigheid
Naast het koolstoffilter en het Anti UV glas is de Haier wijnkoelkast WS171GA uitgerust met Humidity Control & Pure Air. Voor een goede bewaring van je wijn is de vochtregeling van essentieel belang. De lucht in de wijnkoelkast mag dus niet te droog of juist te vochtig zijn. Met het luchtbesturingssysteem houd je ongewenste geuren buiten en met de hygrometer regel je de luchtvochtigheid in de koelkast. Een speciale schokbestendige grill beschermt je wijn tegen variaties in temperatuur. Hierdoor kun je de wijnkoelkast op elke plaats neerzetten. Bovendien hoor je hem vrijwel niet.
Oogstrelend design
De Haier wijnkoelkast WS171GA valt op door zijn prachtige design. De wijnkoelkast heeft een zwarte buitenkant. Binnenin liggen de wijnflessen op mooi vormgegeven houten leggers, zeven in totaal. Dankzij de LED binnenverlichting heb je altijd een goed overzicht op je wijnflessen en het in de deur geïntegreerd handvat zorgt voor een extra strakke afwerking. Ten slotte valt de wijnkoelkast in energie-efficiëntieklasse G: zuinig in het verbruik dus. Daarmee is de Haier wijnkoelkast WS171GA een perfect alternatief voor de wijnkelder!

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE