BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Hori 3D Surround Gaming Neckset / Gaming headset reviews.

Hori introduceert een revolutionaire gaming audio-oplossing: de 3D Surround Gaming Neckset voor Xbox One en Xbox Series X|S. Deze draagbare nekset rust comfortabel op de schouders tijdens het gamen. Officieel gelicentieerd door Microsoft.
Rijk gamegeluid
De nekset is voorzien van virtual surround sound en twee gaming sound modes: Bass Boost Mode en FPS Mode. Schakel over naar de Bass Boost Mode voor een rijk en gebalanceerd gamegeluid of schakel over naar de FPS Mode om zelfs de zachtste geluiden te versterken om snel de locatie van vijanden en in-game geluiden te detecteren.
Heldere chat
Glasheldere communicatie is key. Praat strategisch met vrienden via de in-game audiochat met een heldere stem en zonder echo feedback met onze echo-onderdrukking functie. Daarnaast bedien je de nekset eenvoudig met de knoppen aan de zijkant. Bepaal het volume, zet de microfoon aan en uit of stel je favoriete geluidsmodus in.
Gaat 10 uur lang mee
Je sluit de nekset met de 3,5 mm audiokabel gewoon aan op een Xbox Wireless Controller of Xbox Elite Wireless Controller om te spelen. De nekset gaat 10 uur lang mee. Je laadt hem eenvoudig weer op met de meegeleverde USB-C kabel.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE