BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de HP cartridge HP22INK 3 Pack – Instant Ink (Cyaan, Magenta, Geel) / Inkt cartridge reviews.

Print professionele foto's met briljante kleuren en documenten met heldere kleurenafbeeldingen met een inktcartridge die met uw HP printer de beste resultaten geeft.
Briljante fotokwaliteit in kleur
Print heldere kleuren met inkt die speciaal is ontworpen voor uw HP printer en HP fotopapier. Leg uw herinneringen vast zoals u ze zag: in frisse, heldere kleuren.
Betrouwbare resultaten
Afgestemd op samenwerking – HP inktsupplies en printers zijn ontworpen om telkens wanneer u print schitterende, consistente resultaten te produceren. Een intensief getest precisiesysteem van supplies en printers dat is afgestemd op samenwerking.
Gemakkelijk te installeren
Supplies zijn eenvoudig te selecteren, te vervangen en te installeren. De supplies zijn gemakkelijk bereikbaar in de printer, zodat u ze snel en handig kunt installeren en vervangen.
Instant Ink
Op zoek naar meer printgemak? Meld je aan voor HP Instant Ink en HP zorgt voor de rest. Bespaar tijd en geld doordat jouw printer zelf de benodigde inkt bestelt. Je krijgt de nieuwe inktcartridges gratis toegestuurd nog voordat je oude op is. De inktcartridges en de leveringskosten zijn dus inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal geprinte pagina’s, niet op het aantal gebruikte cartridges. Je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren. Klik hier voor meer informatie over HP Instant Ink.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE