BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de HP chromebook 14A-NA0171ND / Chromebook reviews.

Voor werk, school, vrije tijd en alles daartussenin
Werk en vrije tijd komen samen in deze nieuwe HP Chromebook 14a-na0171nd in Natural Silver en Ceramic White klep. Dankzij de snelle Intel®-processor, een display van 35,6 cm (14 inch) voor meer schermruimte, stereo speakers die afgestemd zijn door de audio-experts van B&O en een lange accuwerktijd kun je tegelijk aan een klus werken en je favoriete films en series bekijken.
Ideaal voor je favoriete series
Met je laptop comfortabel op schoot zit je front row bij al je favoriete films en series dankzij het fraaie HD display met smalle randen en speakers die zijn afgestemd door de audio-experts van B&O.
Ontworpen om je tempo bij te houden
Profiteer van zeer snelle prestaties met een Intel®-processor, ruime opslagmogelijkheden en een lange accuwerktijd die je helpt alles af te krijgen.
Apps voor alles wat je doet
Ervaar werk en vrije tijd anders met de naadloze integratie van je favoriete Chrome browser, altijd veilig en up-to-date, en toegang tot een ruime selectie aan apps in de Google Play Store.
Chrome
Met dit gebruiksvriendelijke besturingssysteem ben je snel in elke situatie en surf je veiliger op het web.
Quad-core Intel® Pentium® Silver-processor
De ideale combinatie van prestaties, stroomverbruik en prijskwaliteitverhouding betekent dat het device je probleemloos en betrouwbaar laat multitasken met vier processorcores om het werk te verdelen.
Intel® UHD Graphics 605
Stream 4K-content zonder problemen en speel je favoriete games in 720p zonder aparte grafische kaart. Dankzij de uitstekende grafische prestaties van Intel® UHD merk je het verschil bij alles wat je doet.
Ontspiegeld scherm
Met het 100% sRGB-kleurbereik geeft dit HP display moeiteloos en perfect alle kleuren weer. Ideaal voor foto's, video's en al je creatieve projecten.
Een accu die ideaal is voor lange dagen
Wil je na een lange dag werken 's avonds nog even een filmpje kijken? Dat kan makkelijk dankzij de accu die tot maar liefst 12 uur en 30 minuten meegaat. Een accu die langer meegaat betekent dat je langer door kunt gaanzonder dat je tussendoor hoeft op te laden.
64 GB eMMC-storage
Een geïntegreerde multimediakaart biedt betrouwbare flash-gebaseerde opslag voor een gunstige prijs. De afwezigheid van bewegende delen zoals bij een traditionele schijf verkleint de kans op storingen en schade.
Standaard toetsenbord
Op het fullsize toetsenbord kun je overal werken. Dankzij de toetsaanslagdiepte van 1,5 mm kun je prettig doortypen.
HP Imagepad ondersteunt multi-touch bewegingen
Deze multi-touch touchpad ondersteunt bewegingen met vier vingers en laat je met een simpele aanraking scrollen, zoomen en navigeren.
Verbonden in stand-bystand
Door het 88 graden brede gezichtsveld kun je videochatten met het hele gezin of een aantal vrienden en zie je elk detail haarscherp.
Een werkelijk krachtig geluid
Twee HP speakers en samen met de experts van B&O ontwikkelde audio zorgen voor een vol en authentiek geluid. Geluid dat je raakt.
HP Fast Charge
Als de batterij van je laptop bijna leeg is, wil je niet uren wachten tot die weer opgeladen is. Zet het apparaat uit en laad het in ongeveer 45 minuten op van0 tot 50%.
Display met smalle randen
Door een groter scherm in een kleiner kader te stoppen, wordt het uiterlijk van je scherm met een efficiënt ontwerp geoptimaliseerd dankzij de smalle rand.
Elegant design
Je neemt deze dunne, lichte pc heel gemakkelijk mee, binnenshuis en daarbuiten. Als je je pc overal mee naar toe neemt is het makkelijker dan ooit om productief te blijven en van entertainment te genieten.
Geen ventilator
Door het innovatieve design zonder ventilatoren is de pc is stil, zonder luidruchtige hardware of lelijke ventilatieopeningen.
Google Assistant
Werk sneller en slimmer met Google Assistant. Je kunt zonder problemen meerdere dingen tegelijk doen, vragen stellen en de muziek, films en series op je Chromebook bedienen. Allemaal handsfree via een eenvoudig s

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE