BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de HP desktop computer S01-PF1001ND / Desktop computer reviews.

Dunner ontwerp. Prestaties waarop je kunt vertrouwen
Haal het meeste uit je leefomgeving met een betrouwbare en compacte pc. De HP Slim Desktop S01-pF1001nd is ontworpen om waardan ook met zijn dunne ontwerp minder ruimte in te nemen en levert technologie en betrouwbaarheid.
Ontworpen voor prestaties de hele dag door
Alles voelt sneller met de prestaties van een betrouwbare Intel-processor . Sla meer leuke dingen op met een overvloed aan opslagruimte voor al jefoto's, video's en documenten.
Stijlvol, ruimtebesparend ontwerp
Deze pc past dankzij zijn ontwerp met dunne rand overal perfect, voor werk of vrije tijd. Een perfecte combinatie van vorm en functie met een stoergeometrisch patroon en alle nodige poorten aan de voorzijde.
Een betrouwbaar merk. Duurzame constructie
We staan al 80 jaar voor mensen klaar. Het merk HP staat bovenal voor betrouwbare technologie en miljoenen klanten vertrouwen op ons. Dat is ook dereden dat onze pc's meer dan 230 afzonderlijke tests ondergaan om te garanderen dat jij een krachtige en betrouwbare pc krijgt die lang meegaat.
SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid
Doe geweldige dingen met de vertrouwde Windows-interface – en dan beter.
10e generatie Intel®-processors voor desktop-pc
De krachtige 10e generatie Intel® Core™-processor is ideaal voor al je multimedia toepassingen. Kom je drukste dagen goed door dankzij de verbeterde functionaliteit voor 4K-weergave met HDR-ondersteuning enoptionele mogelijkheden voor razendsnel Wi-Fi 6.
PCIe SSD opslag
Start in enkele seconden op met tot 512 GB PCIe SSD-opslag.
DDR4 RAM
Laad je apparaat op of sluit een extern display aan via slechts één USB-C®-poort met 10 Gb/s datasnelheid. En hij is omkeerbaar, dus je kunt hetapparaat of display ook ondersteboven aansluiten.
Ethernet-poort
Als je een zwakke draadloze verbinding hebt, kun je snel je Ethernet-kabel aansluiten voor een soepele vaste internetverbinding zonder draadloze problemen.
SuperSpeed USB Type-A-poort met 5 Gb/s datasnelheid
Sluit je externe opslagapparaat aan met deze SuperSpeed USB Type-A poort met 5 Gb/s datasnelheid.
Ondersteunt twee displays
Voeg een tweede scherm toe waardoor het er allemaal nog mooier uitziet. Met twee monitoren verhoog je je productiviteit en wordt multitasking eenvoudiger.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE