BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de HP toner cartridge 17A – Instant Ink (Zwart) / Toner cartridge reviews.

Je krijgt het aantal pagina's waarvoor je hebt betaald. Met originele HP tonercartridges met JetIntelligence houdt je gemakkelijk de resterende pagina's bij en gebruik je de toner optimaal, zodat je krijgt wat je verwacht.
Instant Ink
Op zoek naar meer printgemak? Meld je aan voor HP Instant Ink en HP zorgt voor de rest. Bespaar tijd en geld doordat jouw printer zelf de benodigde inkt bestelt. Je krijgt de nieuwe inktcartridges gratis toegestuurd nog voordat je oude op is. De inktcartridges en de leveringskosten zijn dus inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal geprinte pagina’s, niet op het aantal gebruikte cartridges. Je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren. Klik hier voor meer informatie over HP Instant Ink.
Print snel en zonder concessies aan de kwaliteit
Print met de snelheid en de kwaliteit waarvoor jouw HP LaserJet Pro ontworpen is. Originele HP tonercartridges met JetIntelligence zijn ontworpen voor jouw HP printer of MFP. Produceer een consistente, professionele kwaliteit zonder prints over te maken.
Bescherming tegen fraude geeft zekerheid
Bescherm jouw bedrijf tegen vervalsingen met de exclusieve antifraudetechnologie van HP. Houd de kosten in de hand met innovatieve technologie die de kwaliteitsstandaarden van jouw HP LaserJet Pro printers en MFP's waarborgt.
Ontworpen om betrouwbaar te werken
Met originele HP tonercartridges met JetIntelligence, die je investering beschermen en jouw printer of MFP optimaal laten werken, ben je verzekerd van een consistente, indrukwekkende kwaliteit en hoge prestaties.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE