BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Indesit inductie kookplaat VID 741 B C / Inbouw inductie kookplaat reviews.

Ontdek het koken van de toekomst met de Indesit inductie kookplaat VID 741 B C! Met deze inbouw inductiekookplaat zet je de lekkerste gerechten op tafel. Koken op inductie is extra zuinig en het mooie van deze inductie kookplaat is dat je de twee kookzones aan de rechterkant kunt samenvoegen tot één grote kookzone. Zo kun je extra grote pannen gebruiken!
Kook toekomstbestendig met de Indesit inductie kookplaat VID 741 B C
Iedereen heeft het erover: we moeten in de toekomst van het gas af. Door over te stappen op inductie koken kun jij de eerste stap in de energietransitie nu al zetten. Inductie koken doe je namelijk op stroom. Daarmee is koken op inductie de meest energiezuinige manier van koken. Bij gas vervliegt ongeveer de helft van de warmte langs de pan heen en bij elektrisch koken op keramische kookplaten blijft er veel warmte in de kookplaat achter. Bij koken op inductie ontstaat er elektromagnetische straling, die ervoor zorgt dat het verhittingsproces in de pan plaatsvindt. Dat is dus niet alleen superzuinig, maar ook veel veiliger, omdat de plaat pas gaat werken wanneer er een pan op staat. En de pan zelf wordt haast niet warm, je kunt zonder pannenlap de deksel eraf halen om het kookproces te volgen.
Neem de ruimte
De vier kookzones van de Indesit inductie kookplaat VID 741 B C zijn heel eenvoudig te bedienen met de tiptoetsen. Elke kookzone heeft negen warmte standen. Gebruik de booster als je snel een pannetje water wilt koken of als je vlees wilt aanbraden. De twee kookzones aan de rechterkant kun je samenvoegen tot één grote kookzone. Zo heb je de ruimte voor extra grote pannen, zoals een vispan, teppanyaki-platen of een braadslede. Op het bedieningspaneel kun je de timer instellen. Ook handig zijn de restwamte-indicator en het kinderslot. Ten slotte is de kookplaat gemakkelijk schoon te houden: gewoon afnemen met een vochtige doek en klaar ben je! Daarmee is de Indesit inductie kookplaat VID 741 B C een ideale kookplaat voor het hele gezin, én voor als je vaak grotere hoeveelheden eten klaarmaakt!

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE