BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Inventum afzuigkap AKE9004ARVS / Eiland afzuigkap reviews.

Een frisse keuken dankzij de Inventum AKE9004ARVS afzuigkap
De Inventum AKE9004ARVS is een moderne eiland afzuigkap met een lucht stroom van 763 m³/h. Dit wil zeggen dat de afzuigkap geschikt is voor grotere of open keukens. Wanneer je kookt, zorgt dit voor de verspreiding van geuren door je huis. Daar is op zich natuurlijk niets mis mee want een lekkere maaltijd kan heerlijk ruiken, maar na het eten is het aangenaam om de ruimte terug heerlijk fris te krijgen. Met de Inventum AKE9004ARVS is dat in een mum van tijd gebeurd. Tijdens het koken zet je de afzuigkap aan op de snelheidsstand van je keuze en de ruimte wordt instant verlucht.
Handige en moderne bediening met tiptoetsen
In een moderne keuken hoort een modieuze afzuigkap. De Inventum AKE9004ARVS eiland afzuigkap heeft een strakke en hedendaagse look die prima bij je keuken zal passen. De uitlaatlocatie bevindt zich aan de bovenzijde waardoor je de afzuigkap dus tegen het plafond kunt bevestigen boven je eiland. De diameter van de aansluiting is 15 centimeter en neemt dus niet teveel plaats in beslag. Behalve een trendy uiterlijk heeft de afzuigkap ook tal van moderne snufjes. Zo is hij voorzien van een ingebouwd display met luxe tiptoetsen. Hiermee kun je de snelheidsstand instellen in functie van je gerecht. Er zijn niet minder dan 4 standen die van zacht tot hard gaan.
Zuinig aan de slag met de Inventum AKE9004ARVS afzuigkap
Een afzuigkap moet mooi en functioneel zijn, maar nog leuker is het wanneer hij daarnaast ook zuinig is. De Inventum AKE9004ARVS bevindt zich in de energieklasse A wat inhoudt dat hij een laag energieverbruik kent en dus zuinig is. Wat de verlichting betreft, is gekozen voor 4 LED strips die enerzijds optimaal belichten en anderzijds eveneens uiterst zuinig zijn. Dankzij de keuze voor hoogwaardig roestvrij staal kent de Inventum AKE9004ARVS eiland afzuigkap een lange levensduur. Hij is makkelijk te onderhouden en ziet er altijd als nieuw uit nadat hij gepoetst is. Een natte doek met wat ontvettende zeep zijn genoeg om de afzuigkap perfect te houden. De zilvergrijze kleur kan met elk interieur gecombineerd worden en heeft een luxueuze uitstraling. Dit maakt koken nog aangenamer.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE