BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Inventum fornuis VFG5020GRVS / Gasfornuis reviews.

Inventum fornuis VFG5020GRVS
Dit 50 cm brede gasfornuis heeft 4 branders met vonkontsteking en gietijzeren pandragers. De multifunctionele elektrische oven biedt hetelucht- en supergrill programma's. Het vrijstaande fornuis heeft een rvs coating. De afdekplaat is van glas.
Inventum fornuis VFG5020GRVS: ideaal voor een kleinere keuken
Dit smalle fornuis past makkelijk in een keuken met weinig ruimte naast of tussen de kasten. Ondanks de geringe breedte van het toestel zijn de kookpitten nagenoeg even groot als die van standaard fornuizen met een breedte van 60 cm. Om je maaltijden te bereiden heb je de beschikking over 2 normale branders met een vermogen tot 1,8 kW, 1 sudderbrander (1,0 kW) en 1 sterkbrander (2,8 kW). De knoppen zijn voorzien van geïntegreerde vonkontsteking, waardoor je geen fornuis aansteker nodig hebt. Op de 2 ruwe gietijzeren dragers hebben je pannen uitstekende grip.
Uitgebreide bak-, braad- en grill mogelijkheden in de oven
Voor ovengerechten kun je met een handige draaiknop 10 verschillende verwarmingsprogramma’s selecteren: Boven- en onderwarmte (conventioneel), Boven- en onderwarmte + ventilator, Onderwarmte, Hetelucht, Turbo hetelucht, Supergrill, Supergrill + ventilator, Grillelement, Snel verwarmen en Ontdooistand. De elektrische oven biedt een inhoud van 62 liter, zodat je er met gemak meerdere gerechten tegelijk in kunt bakken. Voor ovenroosters, bakplaten en grill accessoires zijn er 5 insteekniveaus.
Extra features van het Inventum fornuis VFG5020GRVS
Vlambeveiliging (thermokoppel) sluit de gastoevoer naar de branders af als de vlam onbedoeld dooft.
De kookplaat is van roestvrij staal vervaardigd (één geheel).
De ovenruimte is afgewerkt met easy clean emaille.
Onder de oven zit een opberglade voor bakaccessoires.
Een praktisch, duurzaam fornuis
Met dit fornuis kook je lekker traditioneel op gas. De bedieningsknoppen geven je een uitstekende controle over de hoogte van de vlam, en zo over je gerechten. Na het koken kun je het fornuis netjes afdekken met de glazen sierplaat en wat extra werkruimte in de keuken creëren. De Inventum VFG5020GRVS met rvs-look is een fantastische, praktische en duurzame aanwinst voor een keuken met een bescheiden omvang.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE