BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Jabra draadloze hoofdtelefoon Elite 75T WLC (Titanium/Zwart) / Volledig draadloze oordopjes reviews.

Iedereen is anders, of het nu gaat om onze muzieksmaak, of de vorm van onze oren. We hebben een paar echt draadloze oortjes met een perfecte pasvorm ontwikkeld die een miniem formaat hebben maar grootste prestaties leveren: duidelijke gesprekken, uitmuntende muziekkwaliteit en aanpasbare functies. Een IP55-classificatie maakt ze spatwaterdicht en zweetbestendig. Deze oortjes zijn bovendien draadloos op te laden.
De ultieme vrijheid
Niemand zit graag vast – daarom koos je immers een paar echte draadloze oortjes, waar of niet? Deze oortjes kun je draadloos opladen en zijn geschikt voor alle horizontale draadloze oplaadpads met Qi-functionaliteit. Zet de houder simpelweg op de lader. Geen draden, geen gedoe. Met ondersteuning voor Voice-assistenten: Amazon Alexa, Siri en Google Assistant.
Klein maar fijn
Je kunt dit product tot 7,5 uur ononderbroken gebruiken, en tot 28 uur met de oplaadhouder. Over de oplaadhouder gesproken, hij is uiterst compact, met krachtige magneten die de oordopjes op hun plaats houden, snelle oplaadmogelijkheid via USB-C en een handig rechtopstaand ontwerp. En dankzij een intelligent energiebeheersysteem en de nieuwe Bluetooth 5.0-chipset met een laag stroomverbruik kun je ongestoord door blijven werken, en ben je eerder aan energie toe dan jouw oordopjes.
De buitenwereld: optioneel
We willen allemaal meer horen van wat we willen horen en minder van wat we niet willen horen. Daarom hebben we HearThrough gecreëerd. Het is als een volumeknop voor de echte wereld. Als je gewoon wilt genieten van muziek, helpt onze superieure geluidsisolerende pasvorm om de echte wereld buiten te houden, zodat je kunt genieten van de krachtige bas. Als je wilt horen wat er om je heen gebeurt, kun je met de handige schuifregelaar van HearThrough zelf bepalen hoeveel van de buitenwereld je wilt horen.
Klein maar van hoge kwaliteit
Deze kleine stukjes technologie bevatten vier geïntegreerde microfoons. Tel daarbij op onze nieuwste digitale signaalverwerkingsalgoritmen en baanbrekende nieuwe beamform-technologie, en jouw gesprekken klinken kristalhelder, waar je ook bent.
Deze keer is het persoonlijk
We hebben veel in deze kleine oordopjes verpakt: 6 mm-luidsprekers voor verrassend krachtige bas, intuïtieve volumetoetsen (rechts voor omhoog, links voor omlaag), onze befaamde rotsvaste draadloze verbinding, en een aanpasbare equalizer, waarmee je jouw muziek kunt laten klinken zoals je dat wilt.
MySound is jouw sound
Iedereen hoort verschillend. Jouw lievelingsnummer? Het klinkt voor iedere luisteraar net even anders. Wij wisten dat we geen klassiekers konden verbeteren – wat goed is, moet je goed laten – maar we konden jouw favoriete muziek wel beter laten klinken door een omwenteling in jouw luisterbeleving. MySound is onze nieuwste baanbrekende technologie, waarmee je de muziek exact hoort zoals het was bedoeld – vakkundig geoptimaliseerd en geconfigureerd via een hoortest in de app en daarna afgestemd op jouw koptelefoon. Hierdoor harmonieert de muziek perfect met jouw persoonlijke hoorprofiel.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE