BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de JBL soundbar Link Bar / Soundbar reviews.

JBL Link Bar is een connected soundbar met ingebouwde Android TV en de Google Assistent. Hij maakt van iedere televisie een smart-tv, mét legendarisch JBL-geluid. Begin gewoon met “Hey Google” om snel de nieuwste topfilm te vinden. Dat alles met alleen je stem en zonder dat je hoeft te stoppen met tv kijken. Dankzij 4K UHD ondersteuning zul je een uitzonderlijke geluidskwaliteit en levendige beeldkwaliteit ervaren. De soundbar is heel eenvoudig te installeren omdat je deze slechts via een enkele kabel met je tv hoeft te verbinden. De Link Bar maakt gebruik van JBL’s expertise op het gebied van audio in een slim vervaardigd audiosysteem dat nauwkeurig is getuned om indrukwekkende audioprestaties te leveren. Hij biedt kristalheldere hoge tonen, een zijdezachte middenband en diepe bas. Dit alles uit slechts één enkele soundbar.
Ingebouwde Android TV
Android TV biedt een slimmere kijkervaring. Je vindt en bekijkt programma’s eenvoudiger dan ooit.
Meerdere 4K video HDMI-ingangen
De Link Bar heeft 3 HDMI-ingangen en 1 HDMI ARC-uitgang. Hiermee wordt het een 4K-entertainment hub voor video- of spelapparatuur, met slechts één kabelverbinding naar je tv.
PrivacySwitch voor far-field microfoon
De soundbar biedt de mogelijkheid om de microfoons van je soundbar te dempen voor extra privacy en beveiliging wanneer je de Google Assistent niet gebruikt.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE