BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de JVC DAB autoradio X451DBT / Autoradio reviews.

DAB (Digital Audio Broadcasting) autoradio. Levert kristalheldere audio van jouw favoriete FM-zenders en een breed scala aan digitale zenders, variërend van nieuws en zakelijk tot klassiek en rock. Normaal gesproken is DAB+ een paar seconden vertraagd ten opzichte van de FM-uitzending, om dat tegen te gaan zorgt deze radio ervoor dat de FM verbinding iets vertraagd wordt zodat je naadloos kunt schakelen tussen DAB+ en FM.
Vernieuwende Bluetooth-technologieën
Voor beter kwaliteit meer veiligheid en gemak tijdens het rijden als je wil bellen, gebeld wordt of muziek wil streamen naar de radio.
2 Telefoon Full-Time verbinding
Je kunt twee telefoons fulltime aansluiten via Bluetooth, met eenvoudige en veilige koppeling. Gesprekken naar beide telefoons kunnen worden ontvangen door een druk op een toets op de radio.
Bluetooth handsfree profiel 1.6
HPF 1.6 Wideband Speech wordt ondersteund, zodat je kunt genieten van handsfree bellen in combinatie met een hogere stemkwaliteit en verbeterde ruisonderdrukking.
iPhone/Android automatische Bluetooth koppeling
Sluit gewoon je iPhone of Android-apparaat* aan via USB en de Bluetooth koppelingsfunctie werkt automatisch. Geen ingewikkelde handmatige procedure om je druk over te maken. Hiervoor is de JVC Music Play-app vereist.
Android-muziek afspelen
Sluit gewoon je Android-smartphone of -tablet via USB aan op de ontvanger en geniet van een volledig “plug and play” muziekweergave-oplossing. Het Android Open Accessory Protocol (AOA2) wordt ondersteund, dus er is absoluut geen voorbereiding of instelling nodig. Of, door het installeren van de gratis JVC Music Play app die beschikbaar is op Google Play, heb je toegang tot “AUTO MODE” voor extra functionaliteit, waaronder kiezen tussen mappen, en zoeken op Artiest/Album/Nummer.
JVC Streaming DJ
Sluit tot 5 Bluetooth-apparaten tegelijk aan, zodat jij en je vrienden om de beurt muziek kunnen streamen als een DJ. Maak een feestje van je road-trip.
Afstandsbediening App
Bedien de ontvanger rechtstreeks vanaf je smartphone met eenvoudige vingerbewegingen met de “JVC Remote”-app die nu beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Je kunt zelfs je audio-instelling aanpassen en gedetailleerde broninformatie, zoals de titel van het nummer, de naam van de artiest en albumillustraties op je smartphone bekijken.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE