BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de JVC DAB+ portable speaker / BoomBlaster RV-NB300DAB-BP / Partybox reviews.

Waar is het feestje? Bij JVC BoomBlaster RV-NB300BT-BP is het feestje!
Met de JVC BoomBlaster RV-NB300BT-BP heb je geen club nodig om met je groepje vrienden, familie of alleen (want, waarom niet) optimaal te genieten van jouw favoriete muziek en radioprogramma's.  
Je kunt op allerlei manieren muziek luisteren: Radio, CD, USB, AUX en Draadloos. Mocht je meer fan zijn van karaoke, dan is de JVC BoomBlaster helemaal jouw jukebox. Je sluit de microfoon aan en meezingen maar!
Stream muziek via Bluetooth
Dankzij de Bluetooth functie op deze JVC BoomBlaster is het mogelijk draadloos muziek te streamen vanaf je smartphone of tablet. Dus welk album wil jij als eerste streamen?
Digitale radio via DAB+
Ook valt er digitaal in te tunen op jouw favoriete radiozenders, waarvan je een goede digitale kwaliteit kunt verwachten zonder stoorzenders!
Muziek blasts, lichten aan
Maak de feestsfeer compleet met de LED-lichtshow. Zo valt het licht aan te passen aan de verschillende feestthema's van disco, HipHop tot aan snoeiharde techno.
Neem overal mee, de accu zorgt dat 'ie werkt
Tot slot hoef je je geen zorgen te maken over dat de muziek uitvalt net wanneer de dat lekker stukje begint, want de JVV BoomBlaster RV-NB300BT-BP gaat met een volle accu wel 10 uur mee.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE