BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Kärcher alleszuiger WD 3 P / Alleszuiger reviews.

Multifunctionele zuigers WD 3 P
De WD 3 P is superkrachtig met een energieverbruik van slechts 1.000 watt. De multifunctionele alleszuiger is voorzien van een robuust en een schokbestendig kunststof 17 liter vuilreservoir en een speciaal patroonfilter voor nat en droog zuigen zonder het filter te vervangen. Dankzij de contactdoos met automatische aan-uitknop kunt u werken met aangesloten elektrisch gereedschap. Vuil en stof die vrijkomen bij schaven, zagen en schuren, worden direct opgezogen. De zuigslang en de vloerzuigmond met clip, twee rubberen strips en twee borstelstrips staan garant voor een optimale opname van het vuil. Dankzij de afneembare handgreep kunnen toebehoren direct op de zuigslang worden aangesloten. In de parkeerstand kunt u de zuigbuis en vloerzuigmond comfortabel opstellen tijdens werkonderbrekingen. Daarnaast onderscheidt de stofzuiger zich door een blaasfunctie, Push & Pull-blokkeersysteem, ergonomische draaggreep en de uiterst handige opbergruimte voor kabel en toebehoren.
Uitgelicht:
Speciale patroonfilter: voor het opzuigen van zowel droog als nat vuil zonder het filter te moeten verwisselen.
Nieuw ontwikkeld: vloerzuigmond en zuigslang: voor perfecte reinigingsresultaten, voor zowel droog als nat, fijn als grof vuil. Voor een maximaal comfort en flexibiliteit bij het stofzuigen.
Verwijderbare handgreep: biedt de mogelijkheid om verschillende zuigmonden direct op de zuigslang aan te sluiten. Voor het eenvoudig stofzuigen zelfs op de smalste plaatsen.
Waar toepassen
Deze alleszuiger komt goed van pas op de werkplaats, in de hobbykamer, kelder, inkomhal of voor het reinigen van het interieur van de auto.
Welke stofzuigerzakken
De stofzuigzakken die bij deze alleszuiger horen worden als accessoire per 5 stuks verkocht onder het typenummer: 6.959-130.0.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE