BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto MiniMe KP1201 (Wit) / Dolce Gusto koffieapparaat reviews.

Klein, compact en van alle gemakken voorzien! Een koffiemachine waarmee je een koffie zet naar jouw persoonlijke smaak. De instellingen van de verschillende geprogrammeerde smaken kun je namelijk eenvoudig aanpassen. Zo geniet je keer op keer van koffievariaties zoals jij ze het lekkerst vindt. De koffiemachine schakelt automatisch na 5 minuten uit.
Automatisch waterdosering
Je kunt heel eenvoudig de automatisch waterdosering instellen, hierdoor kun je de lekkerste koffievariëteit creëren. Zo kun je kiezen voor en net wat sterkere of juist mindere sterke kop koffie.
Hogedruksysteem
Een druk van tot wel 15 bar zorgt ervoor dat je keer op keer een fluweelzachte crèmelaag en heerlijk schuim kunt maken.
Verschillende dranken
Met dit espresso apparaat geniet je van uitgebreide variëteit aan perfect gebalanceerde dranken zoals espresso, lungo, latte macchiato, cappuccino, warme chocolademelk en thee.
Start & kies-functie
Pas de maat van je kopje aan naar je eigen voorkeur. Of volg de eenvoudige koffiebereidingssuggesties op de capsule voor de ultieme koffie.
Automatische uitschakeling
Dit automatische koffiezetapparaat is zeer gemakkelijk te gebruiken en stopt de automatisch op het moment dat het gekozen koffievolume bereikt is.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE