BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE

Review van de Laytons mystery journey: Katrielle en het miljonairscomplot / Nintendo games reviews.

In dit deel van Laytons mysterie-puzzel-serie wordt de beroemde professor Hershel Layton vermist, waarna zijn dochter Katrielle, een slimme en levendige jongedame met het talent om op basis van slechts weinig bewijs tot de waarheid te komen zich opwerpt als nieuwe hoofdrolspeler. LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition is de eerste game in de LAYTON-serie die speelbaar is op tv-schermen. Het mysterie-avontuur krijgt een nieuwe dimensie met nieuwe puzzels, nieuwe kostuums en nieuwe manieren om te spelen.
Layton’s mystery journey:
Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition is de eerste game in de LAYTON-serie die speelbaar is op tv-schermen, wat de perfecte gelegenheid biedt om het puzzelplezier met vrienden en familie te delen. De besturing is eenvoudig en intuïtief, waarbij de game kan worden gespeeld met knoppenbediening, bewegingsbediening of in de handheld-stand het touchscreen van de Nintendo Switch.
Een schat aan nieuwe content en bijgewerkte gameplay-functies zorgen ervoor dat zowel fans van de LAYTON-serie als nieuwkomers heel wat hebben om hun hersenen over te breken.
De Deluxe Edition bevat meer dan 40 gloednieuwe puzzels, daarnaast zijn sommige puzzels uit de Nintendo 3DS-versie verbeterd. De belangrijkste informatie voor elke puzzel is nu zichtbaar op één scherm, en alle graphics zijn verbeterd in HD.
Content die eerder alleen beschikbaar was als betaalde DLC, zoals de “Daddy’s Girl” en “Luke Lookalike”-kostuums, is nu vanaf het begin al beschikbaar. Tot slot zijn meer dan 50 nieuwe, vrijspeelbare outfits toegevoegd.

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL ONLINE